4.12.2013

Räyhämirri ja matop*rse

Saavuttiin eilen Näpille reiluksi viikoksi talonvahdeiksi kun porukat ovat lomareissulla lämpöisessä.

Tietty otin karvaiset kanssaeläjät mukaan. Koirien osalta matkustaminen ja tänne tuleminen on ihan ok. Tietty kauhea hepuli päästä äkkiä autosta ulos ku tajuavat minne pääsivät.

Janen kanssa matkustaminen on aivan toista. Otin toissapäivänä kuljetuskopan jo valmiiksi esille ja laitoin koppaan ruoat että saavat sieltä syödä ja totutella. Noh, Jane kävi heti kuolaamaan ja piilotteli kun koppa oli esillä. Eilen oli aamusta jo ihan ok, mutta alkoi piilotella ja kuolailla kun hoksasi, että kohta pitäisi lähteä. Matkatessa sitten kuolaaminen on aivan älytöntä. Kuolaamisen lisäksi Jane myös usein p*skoo ja oksentaa vielä kaupanpäällisiksi.

Perille kun päästiin ja autosta oli tavarat purettu, alkoi Janen peseminen. Jane on jo melkoisen tottunut pesuihin, mutta kun siirryin pesemään koppaa ei löytöni ollut mikään mieluisin: n. 10 cm pitkä punertava mato luikerteli ulosteen ja oksennuksen seassa kopassa! Ihanaa. Matokuurille kaikki, myös täällä Näpillä olevat.

Lumon kanssa matkustamisessa ei vielä toistaiseksi ole ollut ongelmia. Ongelmat alkavat vasta sitten, kun pääsee Näpillä sisälle: sähisee, ärisee ja murisee kaikille. Tätä on kestänyt yleensä pari päivää.. Ostin töistä Calmex Catia ja testaan toimisiko se Lumoon tässä tilanteessa. Janelle kokeilen samoista ainetta kun lähdetään takaisin kaupunkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti