14.12.2013

Nordic Winner Helsinki 2013

Aamu käynnistyi mukavasti aamuneljältä. Tunti aikaa pakata koirat, näyttelytavarat, ja hakea Touho omistajineen. Viideltä oltiin jo hiipimässä Helsingin messukeskusta kohti. Yhden pysähdyksen taktiikalla napattiin Pukaron paronista murua rinnan alle, ja kahdeksalta oltiinkin jo messarilla. Auto parkkiin, liput taskuun, häkit pystyyn ja kamera laulamaan..

 
Tuulenpuuskan Petur Naskursson


Isliskehässä nähtiin monia tuttuja, ja myös muutama ulkomaalainen haukku. Taso oli kova; kaikki islantilaiset nappasivat ERIn. Yllättävää sinänsä, sillä Iriksellä oli karvanlähtö pahimmillaan, eli hyvin rotta-look oli neidillä päällä. Kasvattajakin tuumasi ennen kehään menoa, että kovaa tulosta tuskin kannattaa odottaa. Iris päättikin näyttää epäilijöilleen närhen pelivälineet. ERI JUK1 -sijoituksen lisäksi hän nappasi Pohjoismaiden Juniori Voittaja 2013 -tittelin!

Taso..
.. oli..

.. kova.Sunnusteins Íslandsjómi
Sunnusteins Íslandsjómi

Kári fra Klettakoti

Tuulenpuuskan Petur Naskursson

Vestanvindur Atli Orrason

Saagelin Urdarmani

Surtsey's Uggi

Vuoreksen Zimba

Meester Ridge Gisle Viking

Ketunsaran Iris Lunudottir

Ginfaxi's Ívidja Nellika

Melodia
Melodia


Rekikelin Vigdis

Surtsey's E-Eydis

Hekla frá Timburhúsinu

Rekikelin Mette-Marit

Kúra fra Klettakoti

VSP - ROP -pari Tuulenpuuskan Petur Naskursson ja Surtsey's E-Eydis


Kaiken misseilyn jälkeen tehtiin pieni shoppailukierros, ja napattiin Irikselle ja Roselle sopivat luut mukaan.

Nami nami

PMJV-13 Ketunsaran Iris Lunudottir
"Erittäin hyvä tyyppi. Narttumainen pää. Tummat silmät. Otsapengertä voisi olla enemmän. Hyvä purenta. Kaunis kaula, ja selkälinja. Hyvin kannettu häntä. Riittävä rintakehä. Hieman niukat kulmaukset. Huonosti kehittynyt kaksoiskannus. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Ei parhaassa turkissa."

2 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia, ihan okei muttei kuitenkaan ihan paras valaistus tuolla kuvaamista varten ollut. "Ei kaikille putkille". :D

  Mutta hei, onnea onnea Iris!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ollut valoa, ja putket vähintään yhtä hämäriä kuin kuvaajakin :D Pitänee räpsiä salamalla seuraavissa kemuissa, tai investoida parempaan lasiin (24-70mm f/2.8 ois kiva).

   Poista