27.12.2013

Paluu arkeen

Joulun viettoon suunnattiin tiistaina Luumäelle ensiksi aamupuurolle anopilleni. Irikselle ja Roselle kun antoi vapaa-käskyn autosta, niin kyllä neidit juoksi! Huomasi kyllä, että oltiin kaupungissa käyty vain hihnalenkeillä. Hyvin vähän olivat olleet vapaina korvattomuudesta johtuen.

Aamupuurolta suunnattiin appiukolleni ja siellä juotiin glögit ja rupateltiin mukavia. Siitä olikin sitten suuntana mammala, eli äitini luokse. Kyllä oli Mikke niin iloinen kun saavuttiin maalle, sai pikku herra sopivan kokoiset leikkikaverit.

Käytiin siinä illan aikana myös mummolassa. Tytöt jäi kotiin ja Mikke oli mukana. Näpille takaisin saavuttua, oli pukki jo käynyt lahjat tuomassa ja eipä ollut koiria ja kissoja unohtanut kuuraparta. Muutoin ilta meni syödessä ja saunoessa. Valitettavasti Irikseltä jäi joulusauna väliin korvatulehduksen takia.


Keskiviikkona pakattiin tavarat ja tultiin jo takaisin kaupunkiin hyvissä ajoin. Ei ole oman kodin voittanutta. Ei varsinkaan nyt, kun kissatkin ovat täällä. Muutoin vain oltiin ja huilittiin keskiviikko.Eilen kun heräilin tuli mieheni vain ilmoittamaan, että on lähtemässä kaverinsa kanssa autoa laittamaan ja pakkasin äkkiä koirat ja kameran ja sain kyydin isäni luokse. Siellä menikin melkein se päivä. Käytiin tyttöjen ja Röllin kanssa vuorella kävelemässä ja sitten, yllätys yllätys, syötiin.


Illalla oli vielä kaverin Tapsan tanssit ja käytiin sielläkin pyörähtämässä. Tytöt oli kotona, eikä mekään Arin kanssa kauaan viivytty kun muu porukka lähti jatkoille kaupungille ja minun piti mennä hyvissä ajoin nukkumaan, jotta jaksoin aamulla nousta kahdeksaksi töihin.

Alkoholipitoisia juomia ei tarjoiltu alaikäisille,
ei edes Hermannille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti