28.2.2017

Helmikuun treenikooste

9.2. Freydis, pentukurssi
Treeneissä oli aiheena luvan pyytämistä ja maahanmenoa. Maahanmenoa ei hirveämmin olla treenattu, eikä luvan pyytämistä. Yllättävän helposti neiti hoksasi molempien juttujen juonen ja tosi kivasti tarjosi maahanmenoa. Nyt ei muuta teekkään kuin tarjoa maassaoloa. Luvan pyytäminenkin onnistuu jo ihan kivasti, vaikka hirmuinen kiire olisi päästä ruokakupille. Treenit vedettiin veren maku suussa, kun neidiltä irtoaa hampaita ja yksi hammas nappastiin treeneissä irti.

20.2. Iris, agility
Ensimmäistä kertaa laitettiin tekemään 20 esteen rataa. Me kyllä yhä tehtiin pätkissä, kun ei ohjaajan muisti riitä noin pitkälle ja kun ohjaaja on epävarma minne mennä näkyy se myös haahuilevassa koirassa. Tehtiin pätkissä rataa pala palalta ja seuraavalla kierroksella jo pidemmässä pätkässä. Ohjaajan tarvitsee olla tiukempi ohjauksissaan ja koiran kanssa treenattava yhä putkijarruja. Ja puomin kontaktia; Iris päätti treeneissä, että puomilta hypätään kontaktin yli alas.

23.2. Freydis, pentukurssi
Aiheena oli ihmisten tervehtiminen ja kouluttajaan Freydis ei ragoinut alkuunkaan. Harjoiteltiin paljon muiden ohituksia ja pieni neiti teki hommia kuin ajatus. Muutamat haukahdukset kohistuivat minuun ja nekin siitä syystä, että pitäisi työkoiran saada joku homma tehtäväksi eikä vain tyhjänpäiväistä olemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti