23.2.2017

Työkoiran alku

Tänään päättyi virallisesti Freydiksen pentukurssi. Paljon oltiin jo opeteltu kotona ennen kurssille menoa ja en tiedä, saatiinko mitään "uutta" meidän oppeihin. Tärkein pointti itsellä oli saada koira työskentelemään häiriössä ja keskittymään vain minun kanssani tekemiseen. Se on ollut pienoinen haaste, kun hyvin usein vain tykättiin huutaa toisille treenaajille.

Tänään mentiin treenihalliin jo aivan hipihiljaa. Keskityttiin vain omaan tekemiseen eikä välitetty muista. Kouluttaja kävi tervehtimässä ja Freydis vain pikaisesti vilkaisi ja ihmetteli, mitä hän oikein häiritsee ja lääppii kun ollaan hommissa. Harjoiteltiin koirakoiden ohituksia ja neiti kulkee molemmilla sivuilla kuin ajatus. Ihan mieletön tyttö.

Kouluttaja antoi palautetta ja sanoi Freydiksen kehittyneen huimasti. Keskittyy tekemiseen ja toimii rauhallisesti. Lopuksi vielä totesi, että tässä on kunnon työkoiran alku. Kyllä lämmitti mieltä kuulla kouluttajalta kyseinen palaute. Ilolla jatkamme harrastamista ja treenaamista Freydiksen kanssa, ties jos tuo neiti joku päivä saa omat lampaat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti