9.1.2017

Privatreenit

Tänään oli vuorossa jälleen agilityä Iriksen kanssa ja viime viikon hehkutukset ja fiilikset mukana mentiin tänäänkin treeneihin. Muut ryhmäläiset olivat estyneet tulemaan, joten oltiin vain Iriksen kanssa ja olihan se aikamoista, kun tunnin verran tehtiin. Ei tietenkään kaikkea aikaa tahkottu ja treenattu, huilailtiin välissä ja juteltiin ohjaajan kanssa mukavia.

Aloitettiin renkaalla. Muistuteltiin, miten kyseinen este suoritetaan ja hyvinhän neiti teki sen kaikilla kerroilla. Renkaasta jatkettiin hypyille ja tehtiin parit takaaleikkuut. Ensimmäinen takaaleikkaus onnistui hyvin ja viimeisen kanssa tahkottiin. Ja sekin tahkoaminen enemmän ohjaajalle kuin pätevälle koiralle.

Tehtiin myös puomia ja hiottiin siihen loppukontaktia. Irikselle vielä toistaiseksi epävarmaa, missä kohin oikea "ota" on. Kahteen peräkkäiseen onnistumiseen jätettiin puomi mietintään.

Lopuksi rallateltiin putkissa ja aika hankaliaakin kulmia tehtiin, muun muassa lähetettiin putkeen pimeästä kulmasta. Pitkälle saan vielä saattaa, mutta kyllä Iris nopeasti hoksaa, mikä on homman nimi.

Viikon päästä saan halliin avaimen ja päästään treenailemaan enemmän. Ohjaajalle ääneen tuumailin, että josko saisin trenattua tänä vuonna jo sen verran, että päästäisiin ensi vuonna osallistumaan möllikisoihin. Ohjaaja tokaisi takaisin, että voitaisiin jo mölleihin mennä treenailemaan. Ei se kai auta kuin oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa merkkaamaan kalenteriin lähialueen möllikisoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti