11.12.2016

Viikonloppu Helsingissä

Perinteiseksi näyttelyksi on jo muodostunut viikonloppu messukeskuksessa ja ei pidä perinnettä rikkoa. Misseiltiin lauantain Helsinki Winnerissä ja sunnuntaina Voittajassa, mukana oli vain Rose. Lauantaina herättiin kuuden paikkeilla ja startattiin autolla kohti Helsinkiä jälkeen seitsemän. Tarkoitus oli pysähtyä matkalla syömään, mutta ei nälkä pakottanut pysähtymään. Messukeskuksessa oltiin jo kymmenen tienoilla ja arvioitu kehän alkamisaika oli vasta iltapäivällä. Kerettiin hyvin kiertää kojut eikä ruuhkasta ollut vielä tietoakaan siinä kohin. Messaritarjoukset tuli tietenkin hyödynnettyä!

Rosella oli juoksujensa kohin parhaimmat päivät meneillään ja niin oli talo täynnä ihania miehiä, että huuuuh huh! Keskittyminen oli mitä oli ja kehässä meillä ei yhteistyö pelannut Rosen kanssa. Suurena yllätyksenä tuli, kun Rose sijoittui seuraavanlaisesti: VAL ERI2 SA PN2 VARACA. Tuomarina oli Arvid Göransson ja hän tuumasi Rosesta seuraavaa: "Erinomainen kokonaisuus kauniilla ilmeellä. Tummat, kauniit silmät. Erinomaiset korvat. Hyvä kaula, hyvä ylälinja, hyvä lantio ja häntä. Hyvin kehittynyt rinnasta. Hyvät kulmaukset edessä ja takana tarjoavat hyvän liikkeen hyville raajoille ja tassuille. Kannukset voisivat olla vahvemmat."

JUN-uros

Rekikelin Prettur JUN-EH1

AVO-urokset

Fagrahvamms Valshamur AVO-ERI1 SA SERT
Rekikelin Frekur AVO-EH2

VAL-urokset

Ginfaxi's Dagbjartur VAL-ERI2 SA PU2 VARACA
Rekikelin Stefnir VAL-ERI4
Sunnusteins Íslandsljómi VAL-ERI3 SA PU4
Tuulenpuuskan Petur Naskursson VAL-ERI1 SA PU1 ROP CACIB HeW-16

VET-uros

Vuoreksen Zimba VET-ERI1 SA PU3 VET-ROP HeVW-16

JUN-nartut

Atla JUN-EH3
Metsäkasteen Bogga JUN-ERI1 SA PN3 SERT HeJW-16
Rekikelin Pría JUN-T
Rekikelin Prýdi JUN-EH2

AVO-narttu

Matilda AVO-ERI1 SA VASERT

VAL-nartut

Rekikelin Kolfreya VAL-ERI1 SA PN1 VSP CACIB HeW-16
Rekikelin Snjóhvit VAL-ERI3 SA PN4
Tuulenpuuskan Ros Emmasdottir VAL-ERI2 SA PN2 VARACA
 VET-narttu

Rekikelin Vigdis VET-ERI1 VET-VSP HeVW-16

Pakko mainita, että oli aivan äärettömän ihana tuomari! Muutama koira kehässä päätti olla vaikeasti tavoitettavissa ja tuomari käytti näihin koiriin aikaa jotta saatiin koirille hyvä fiilis kehäilystä. Tälle tuomarille toivon saavani viedä muitakin koiruuksiani!

Misseilyn päätteeksi päästiin tapaamaan Espooseen kasvattiani Fastastjarnia aka Karua. Rose oli kerennyt jo haaveilemaan pennuttomasta päivästä, mutta ei tuo haave vieläkään toteutunut. Karu oli kasvanut tosi hienosti ja sopeutunut uuteen paikkaan. Kyllä poika meidät vielä tunnisti ja minä pojan naskalihampaat nenässäni.


Yövyttiin Meilahden Cumuluksessa ja hyvin levätyn yön jälkeen maistui misseilyt aivan eri tavalla. Kehä oli heti aamusta ja meillä oli Rosen kanssa aivan eri meininki kuin eilen. Yhteistyö pelasi ja se myös näkyi: VAL ERI1 SA PN1 VSP CACIB. Tuomarina oli Perttu Ståhlberg ja tätä mieltä hän on Rosesta: "Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä koko, sopiva vahvuus, kookkaat pyöreät silmät. Hyvä kaula, vahva selkä. Tasapainoisesti kulmautunut. hyvälaatuinen karva. Oikea asentoinen häntä. Liikkuu maatavoittavasti vetävällä askeleella."

JUN-uros

Rekikelin Prettur JUN-ERI1 SA PUE3 SERT JV-16
AVO-uros

Fagrahvamms Valshamur AVO-ERI1 SA PU2 VARACA
VAL-urokset

Ginfaxi's Dagbjartur VAL-ERI4
Rekikelin Stefnir VAL-ERI2 SA
Sunnusteins Íslandsljómi VAL-ERI3
Tuulenpuuskan Petur Naskursson VAL-ERI1 SA PU1 ROP CACIB V-16
 VET-uros

Vuoreksen Zimba VET-ERI1 SA PU4 VET-ROP VV-16JUN-nartut

Atla JUN-ERI3
Metsäkasteen Bogga JUN-ERI1 SA PN3 SERT JV-16
Rekikelin Pría JUN-ERI2
 AVO-nartut

Ginfaxi's Bleikja Ilmur AVO-EH3
Matilda AVO-ERI2
Rekikelin Skella-Stina AVO-ERI1
VAL-nartut

Ginfaxi's Ívidja Nellika VAL-ERI3 SA PN4
Rekikelin Kolfreya VAL-ERI2 SA PN2 VARACA

Rekikelin Snjóhvit VAL-ERI4
Tuulenpuuskan Ros Emmasdottir VAL-ERI1 SA PN1 VSP CACIB V-16
VET-narttu

Rekikelin Vigdis VET-EH1

Rose ja Turre

Päästiin lähtemään hyvissä ajoin Helsingistä ja ajettiin äitini luokse valoisan aikaan hakemaan koiratäydennystä kaupunkiin. Jossun juoksut oli jo sen verran ohitse, että neiti sai jäädä maalle ja Iris lähteä kaupunkiin. Tietty Freydis ja Kapu (Flottur) napattiin myös matkaan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti