18.2.2016

Ekaa kertaa tänä vuonna..

..päästiin Rosen kanssa agiliitämään! Joko esteenä treeneille on ollut työvuoro tai pakkanen. Tänään vihdoin treenattiin ja voi vitsit miten Rose koikkaloikki hallille kun hoksasi, minne oltiin matkalla.

Meidän ryhmä on saanut ylennyksen ja näin ollen ei enään olla valmistava-ryhmässä vaan perusteet-ryhmässä. Tänään teemana oli tötsien kiertämistä muutamasta eri kulmasta ja sitten vielä putkelle lähettämistä.

Tietenkin arvelutti, miten ihmeessä Rosen kanssa tulee onnistumaan kun tauko treeneistä on ollut harmillisen pitkä. Neiti yllätti ohjaajansa kyllä ihan täysin, niin upeasti lähti kiertämään tötsiä että melkein unohtui palkata koira kun niin hämilleni menin taitavasta koirastani. Hyvin siis onnistui lähettämiset ja kiertämiset ja ohjaamiset tötsien kanssa. Kesällä tuli näitä hieman treenattua kotipihalla.

Sitten tehtiin putkelle lähettämistä. En kyllä ollut varma, oliko Rose ikinä putkeä tehnyt, joten alkuun ihan vain juostiin putken läpi ja pidettiin kivaa tai syötiin herkkuja. Vasemmalta puolelta onnistui hyvin, mutta oikealla puolella olikin koiran vaikeampi olla ja pienen tahkoamisen jälkeen vihdoin ja viimein onnistui ja tähän onnistumiseen päätettiin.

Kyllä olen niin ylpeä ja tyytyväinen tähän pieneen hönöön joka totaalisesti osasi yllättää tänään treeneissä, että huh huh vaan! Toivottavasti päästäisiin taas pian treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti