8.6.2015

Vauhtia löytyy sittenkin!

Mikä fiilis kun viimeiset aksatreenit on Iriksen kanssa olleet melkoista tuskaa neidin vauhdista johtuen. Sanoinkin Irikselle treeneihin mennessä, että jos vauhtia ei löydy tänään niin turha kuvitella pääsevänsä viikon päästä treenaamaan. Pieni uhkailu näköjään kannatti, ja kyllä taas liidettiin ja ai vitsit miten tykkäänkään tuosta koiruudestani!

Harjoiteltiin irtoamista. Ensin koira lähetettiin putkeen josta oli suunta kolmelle hypylle ja näihin piti saada irtoamaan ja menemään vielä toiseen putkeen. Muutamat ekat kerrat Iris kiersi toisen hypyn kunnes hoksasi idean ja se oli stten menoa!

Kokeiltiin myös pussia ja hämmästys oli suuri kun pussi tipahtikin neidin päälle ja tuli ihan pimeää. Mutta läpi se kyllä sieltä ryömi ja sitten piti haistella ja ihmetellä moista estettä. Tätä hetki ja kyllä sekin onnistuu. Pimeään pussiin ei mene, mutta jos valoa on näkyvillä niin sinne vaan.

Viimeisenä kokeiltiin myös puomia ja meidän kontaktit on mitä on. Reippain mielin vain tekemään ja näyttämään kouluttajalle miten me se tehdään ja sitten tuli neuvot ja tehtiin niiden mukaan ja WAU! Irishän otti kontakin melko mallikkaasti ja hienosta suorituksesta saikin sitten juosta putkeen ja leluun kiinni.

Aivan mahtava koiruus! En voi taas liiaksi Iristä hehkuttaa miten ihanan koiran olenkaan saanut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti