6.6.2015

Riihimäki KR

Rose pääsi tänään ensimäistä kertaa tänä vuonna misseielmään, samoin Touho. AE tuli jo eilen luokseni yöksi ja saatiinkin illalla harjoitella näyttelyteltan pystyttämistä. Ensin koitettiin kasata telttaa eikä siitä tullut mitään. Sitten luettiin ohjeet ja kasattiin teltta ja saatin kuin saatiinkin teltta pystyyn! Oli siis ihan hyvä harjoitella omalla pihalla ensin eikä vasta tänään näyttelypaikalla. Ehkäpä kanssaihmiset olisivat saaneet hyvät naurut Riihimäellä.

Näyttelypaikalla pystytettiin teltta ja ainut mikä tuotti ongelmia oli tuuli. Telttoja ei saanut kiinnittää maahan niin siinä oli sitten virittämistä että saatiin teltta pysymään paikoillaan. Onnistuttiin joten kuten, kunnes vieressä oleva telttaporukka suositteli teltan kiinnittämistä maahan, niin kuin hekin olivat tehneet.

Touho kävi ensin kehässä hakemassa melkein vuoden näyttelytauon jälkeen AVO EH2 -tuloksen. Omaan silmään Touho esiintyi hyvin pitkän tauon jälkeen. Ja onhan uros ihan mielettömän komea!


Rosella on näyttelytouhuihin ollut aika tarkalleen puolen vuoden tauko ja tänään tulokseksi saatiin NUO ERI2. Tuomarina oli serbialainen Nenad Davidovic ja tässä hänen tuumauksensa Rosesta: "Hampaat täydelliset. Hyväkuntoinen. Ihana, tyypillinen pää. Erinomainen korvien kanto. Erinomainen etuosa, vahva edestä. Kompakti runko. Erinomaiset kulmaukset. Voisi liikkua hieman paremmin."

Jääpuikon Lumikuningatar
PEN KP1 ROP-PEN
Rekikelin Frekur
JUN ERI1 SA PU1 ROP SERT
Gelgja's Sudri
NUO ERI2
Gelgja's Skirnir
NUO ERI1 SA PU2 VASERT
Turnukan Margrèt
NUO ERI1 SA PN3 VASERT
Tuulenpuuskan Ros Emmasdottir
NUO ERI2
Sindra Sóldögg
AVO ERI1 SA PN1 VSP SERT
Blenmarin Adda Idadottir
VET ERI2
Hekla frá Timburhusinu
VETI ERI1 SA PN2 ROP-VET

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti