13.6.2015

Iitti RN

Nyt on Jossun virallinen missikisaura korkattu eikä ollenkaan huonoin tuloksin! Näyttelypaikalle mentäessä minua hieman jännitti, miten Jossu suhtautuu kaikkeen hälinään ympärillä, mutta alkuun neiti hieman läähätteli ja kulki häntä alhaalla kunnes tottui ja sen jälkeen kaikki oli hyvin. Jossu ei edes piitannut kuulutuksista, vaikka olimmekin melkein kaiuttimen alla.


Matkaseurana oli Sanna ja Otso. Otso ei kehässä ollut parhaimmillaan, mutta veti omistajalta jalat alta saaden tuloksesi JUN ERI1 SA PU3 VASERT!


Kehää odotellessa tulin höpötelleeksi Miken kasvattajan kanssa ja hän sitten kysyi, olisinko halukas handleroimaan suomenlapinkoiraa. No tottahan toki kun aikaa oli ennen islantilaisten kehän alkua! Sain esitettäväkseni Turnukan Karhun, aivan ihastuttavan uroksen joka osasi vaatia silityksiä ja huomiota itselleen. Kasvattajan käskystä voitimme luokkamme ja lopullinen sijoitus oli AVO ERI1 SA PU4. Karhu oli aivan ihana uros, vaikkakin kehässä kutsuin välillä Nalleksi..


Sitten koitti islanninlammaskoirien kehä. Tottahan toki kuvasin koiruuksia ja Jossu hengaili siinä vieressäni vain maaten ja haukotellen. Kyllä osasi maalaistollo ottaa rennosti näyttelypaikalla ja Jossun rentous tarttui myös minuun eikä itseäni juurikaan jännittänyt kehään meneminen.

Jääpuikon Lumikuningatar
PEK1 KP ROP-PEN
Vestanvindur Draumur Kátsson
JUN ERI1 SA PU2 SERT
Stefsstells Kambur Harald
VAL ERI1 SA PU1 ROP
Tunturiketun Udi Raudsokki
VET ERI1 SA PU3 ROP-VET
Rahkkasan Jökull Haraldsdottir
JUN ERI1 SA PN1 VSP SERT
Turnukan Margrèt
NUO EH1
Tunturiketun Jorunn Vorperla
VAL ERI1 SA PN2

Tuomarina oli Zidy Munsterhielm-Ehnberg ja hän tuumasi Jossusta seuraavanlaisesti: "1 v 3 kk. Erinomainen tyyppi ja koko. Kaunisilmeinen pää. Erittäin tummat silmät ja hyvä pigmentti. Hyvä purenta. Hyvät korvat. Ikäisekseen hyvä rintakehä ja hyvä eturinta. Hyvin kulmautunut. Erinomainen luusto. Hyvin kannettu häntä. Erinomainen karva. Kaksoiskannus toisessa jalassa, toisessa yksöis. Ihana luonne."

Isä ja tytär
ROP ja VSP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti