9.2.2015

Erinomaista, ehkäpä

Tämän päivän treenit tuntuivat menneen erinomaisen hienosti!

Ensin otettiin keppejä. Tarkoitus oli lähettää koira kepeille takaa leikaten. Iris meni tästä aivan hämilleen ja ei tiennyt, miten päin olisi tehnyt. Otettiinkin muutaman kerran niin, että pujoteltiin vain kepit läpi molemmin puolin ja sitten kerran takaa leikaten. Ihan kivasti meni, kepeille tarvitaan vain paljon enemmän varmuutta.

Sitten kaksi ihan tavallista hyppyä peräkkäin. Korkeutta otettiin jo vähän enemmän kuin ministi, koska jossain kohinhan niitä rimoja täytyy alkaa nostamaan. Me kyllä edetään hitaasti ja varmasti, koska tällä hetkellä meillä ei ole kisasuunnitelmia.

Otettiin vielä rengasta ja kun rengas on alhaalla, menee Iris läpi ettei mitään. Sitten nostettiin rengas korkeammalle. Kyllähän se esteestä läpi meni, mutta hieman väärsät kohtaa. Laitettiin toiselle puolelle renkaan alle este, jolloin neiti joutui hyppäämään läpi. Onnistui ja sitten lopetettiin se este siihen.

Viimeiseksi kokeiltiin ohjauskuviona sylikäännöstä. Näistä ohjauskuvioista tykkään, saa itse ajatella myös melkoisen paljon. Ja hyvin meillä meni tämä ohjaus Iriksen kanssa. Koira toimi ja ohjaaja toimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti