14.9.2014

Porvoo KR

Misseilypäivä jälleen kerran kera likkojen, tällä kertaa Porvoossa. Paikalle oli ilmoitettu neljä koiraa, mutta vain kolme saapui paikalle. En tiennyt yhtään kuka voisi olla kolmas paikan päällä oleva koira, kunnes taaksemme ilmestyi hyvin tutun näköinen valiouros: Aitiorannan Brúni Brynjar.

Omien koiruuksieni lisäksi sain myös esittää Brynjarin ja vitsit että onkin ihastuttava uros! Eipä ollut moksiskaan, että ihan vieras eukko vei hihnan päässä. Tosin oli siitä tyhmä esittäjä, että nakkikäsi ei liikkunut tarpeeksi rivakasti taskun ja koiran suun välillä. Tästä huolimatta ihan mukavasti meni.

VAL ERI1 SA PU1 VSP
Brynjarin jälkeen Rosen kanssa juoksemaan kehään ja siinähän se Ärriäinen mukana sipsutteli. Maassa olevat hajut kyllä veti nenää hyvin paljon maahan, mutta kyllä sen nenun välillä sai myös ylös.

JUN ERI1 SA PN1 ROP SERT
Kolmantena sitten vielä Iris ja neiti oli jälleen ihan koikkaloikka. Piti vain vähän muistuttaa, mikä on homman nimi näissä kemuissa ja sitten taas neitonen toimi vallan kivasti. Liikkuminen oli vähän laiskaa ja seisotuksessa tarjosi istumistan jonkin verran. Näistä huolimatta, hyvin meni!

NUO ERI1 SA PN2 VASERT
Tuomarina oli Saija Juutilainen, ihastuttava tuomari! Tässä hänen mietteensä Rosesta: "1 v. Kaunis ja tasapainoinen juniori, hienot linjat, hyvä pitkä rintakehä. Sopivasti luustoa ja kulmauksia. Kaksoiskannukset takana. Hieno nartun pää, ilme ja korvat. Hyvä purenta. Kaunis häntä, säilyttää ylälinjan mallikelpoisesti. Erinomainen karvanlaatu. Kokonaisuuten hyvin lupaava ja mukava luonteinen."
Ja sitten Iriksestä: "22 kk, oikea linjainen, hyvä runkoinen, lyhyt karvainen narttu. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset ja käpälät. Takana kaksoiskannukset. Sievä nartun pää ja ilme. Sievä pigmentti, korvat ja purenta. Kaunis häntä. Liikkuu hieman löysästi edestä. Kaunis sujuva sivuliike, riittävästi voimaa takana. Mukavan aktiivinen luonne."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti