29.6.2013

Työkokeiluun elokuussa

Arki vierähtänyt Näpillä ja Lappeenrannassa viikonlopun vietossa tällä hetkellä. Uskokaa tai älkää, mutta kolmannessa kerroksessa on suhteellisen tukalaa asustaa. Lämpömittari näyttää +30 -astetta sisällä..

Kuumuudesta johtuen, pidän matelijoilla lämpöjä päällä ihan muutamia tunteja päivässä. Terroja lämmitän siis valoilla ja valot ovat päällä aamulla ja illalla ettei lämmöt nousisi liian korkealle. Kosteuksiakin joutuu tarkkailemaan erityisesti nahanluontien aikaan kun ei tunnu käärmeiltä luonnistuvan kesällä luominen sitten mitenkään päin. Tänään irrottelin siis Nyymiltä luotuja nahkoja ja Anon hännänpäässä ollut haava on parantunut.

Bulin nahanluonti lähestyy
Mitään erityistä ohjelmaa ei meillä ole ollut. Tänään käytiin iltapäivästä isälläni syömässä ja kahvittelemassa ja pääsipähän Iriskin hieman leikkimään Röllin kanssa. Huomenna suuntaan taas Näpille töihin sekä nauttimaan maaseudun rauhasta.

Ja pitkään minua jännittänyt asia: pääsen työkokeiluun eläinklinikka Tikalle! Voisin kuvitella, että eläinten parissa työskentely on se minun juttuni. Nähtäväksi jää, kokeiluunhan tässä vasta mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti