24.6.2013

Kuulumisia

Tuntuu, että kaikkea on tapahtunut, mutta mitään ei ole saanut aikaiseksi. Olen tosiaan ollut Näpillä valmistumisen jälkeen tekemässä kaikenlaista remonttia ja yleisesti ottaen kotitöitä. Töitä kun ei ole ja kaupungissa pyörittelisin vain peukaloita niin mikäs sen mukavampaa kun olla maalla kärpäsen kiusattavana ja itikoiden syötävänä.

Lumo ja Jane viihtyvät täällä hurjan hyvin. Alkuun oli pientä ongelmaa saada Lumo hyväksymään talon muut kissat, mutta parin päivän kestäneen mielenosoituksen jälkeen toimeen on tultu. Jane on oikea sisäkissa, neitiä ei millään saisi ulos ja silloinkin kun ulos haluaa, niin ei viihdy siellä kauaa yksin. Lumo taas yrittää pujahtaa ulos aina kun ulko-ovi aukeaa. Kissani ulkoilevat täällä valjaissa juoksunarun päässä.

Lumon ilme kertoo, kuinka neiti nauttiikaan ulkoilusta.
Iris nauttii myös selvästi täällä olosta. Ulkona saa olla teiskaamassa Oton ja Maxin kanssa ja välillä voi vähän karkaillakin naapurin puolelle. "Noloa" kyllä Iris kuulee kun naapurin puolelle on eksynyt. Parilla ensimmäisellä viikolla neidissä tuntui virtaa riittävän loputtomiin, mutta nyt saattaa jo kesken päivän siirtyä yläkertaan ottamaan nokosia.

Iris mökillä palloa noutamassa.
Käärmeet ja gekot joutuvat viettämään aikansa kaupungissa, niitä äitini ei tänne huoli. Enkä kyllä viitsisi lähtä edes matelijoita roudaamaan, stressaisivat vaan. Viime kesänä käärmeet (Ano ja Nyymi, muita ei vielä ollut) olivat anopillani kun asustettiin miehen kanssa siellä suurin osa kesästä töiden takia.

Buli lötköttelee piilossansa.
Matelijoita olen kuitenkin käynyt 2 - 3 kertaa viikossa kaupungissa hoitamassa, ruokkimassa ja vesiä vaihtamassa. Pari viikkoa sitten yllätyin kun Ano puraisi minua, mutta syyksi selvitin haavan hännäntyvessä jota olen hoitanut Betadinella.

Laiturilla nauttimassa kesästä Maxin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti