27.1.2013

Iiriksen ensimmäinen kuukausi kotona

Mutta vastahan pennun kävin hakemassa kotiin! Onko tosiaan kulunut jo kuukausi Iiriksen kanssa? Kalenteri ei valehtele, joten kyllä, Iiris on ollu luonani jo kuukauden.

Paljon on mahtunut jo yhteiseen aikaamme; on käyty treffailemassa muita koiria, saatu ensimmäinen rokotus, koirapuistoiltu, opittu asioita sekä kokeiltu milloin emännän hermoja ja milloin isännän.

Yhtäkään hetkeä en pois vaihtaisi. Olen ollut todella tyytyväinen Iirikseen. Luulin koiran omistamisen olevan paljon haastavampaa mutta ei se ole ollut, ainakaan vielä.

Kotimatka sujui leppoisasti
Kotona on paaaljon leluja
 Koirakavereita on Iiriksellä jo monta:
Islanninlammaskoira Jasu
Belgianpaimenkoira Rölli
Berninpaimenkoira Max
Saksanpaimenkoira Eve ja saksapystykorva Touho
Rottweilermix Dana
Koirapuistoissa on käyty tutustumassa uusiin tuttavuuksiin:

Kokeiltu uusia juttuja:
Saunova issikka
Kissan kynnet koettu kuonossa
Valjaissa poseeraus
Esimakua barffaukseen
Tulevaisuudessa aiotaan treffailla jo entuudestaan tuttuja kavereita sekä saada myös uusi tuttavuuksia. Koirapuistossa käydään aina silloin tällöin. Tehosterokotus käydään ottammassa 14.2. tienoilla ja sitten voisikin alkaa tutustumaan harrastetarjontaan Lappeenrannassa, jonkinsortin tokoilu kiinostaisi ja varmaan myös agility. Ensimmäiset näyttelyt jonne Iiris pääsisi, olisi erkkarit Tampereella 15.6., mutta sinne on vielä aikaa. Varmaa on se, että haluan lähteä näyttelyihin koirani kanssa.

7 vko ja 1 pv
7 vko ja 3 pv
9 vko ja 2 pv
9 vko ja 3 pv
10 vko ja 2 pv
10 vko ja 5 pv
10 vko ja 5 pv
11 vko ja 1 pv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti