23.1.2013

Ensimmäistä kertaa koirapuistossa

Kävin tänään ensimmäistä kertaa Iiriksen, AEn ja Touhon kanssa koirapuistossa. Lystiä tuntui olevan ja jos väsynyt koira on onnellinen koira niin sellainen löytyy nyt kotoonta.

Käytiin Lepolan koirapuistossa ja vaikutti todella siistiltä ja isolta tilalta. Tykkäsin kovasti ja varmasti menen käymään kyseisessä puistossa toistekkin.

Paikalle kun saavuttiin, oli sieltä juuri lähdössä isompi musta koira. Touho veteli rallia ison koiran kanssa ja Iiris vain uikutti jaloissani. Hetki sen jälkeen, kun hihnan olin ottanut pennulta pois lähti neiti myös rallia vetämään.

Isompi koira kun oli lähtenyt, niin siirryttiin tutustumaan muihin koiriin ketä puistossa oli. Pari koiraa siellä olikin ja salukin kanssa Iiris alkoi touhuamaan pienen kököttelyn jälkeen. Mukavaa seurata, kun Iiris joko yrittää juosta edellä tai ottaa isompia koiria kiinni. Neidiltä hieman vauhtia puuttuu, mutta väliäkös sillä on, voihan sitä juosta vähän jäljessäkin.

Saluki lähti ja pian myös toinen koira, Iiris ja Touho jäi keskenään touhuamaan ja hyvin leikittiin. Touhon mielipuuhaa tuntuu olevan toisten juoksuttaminen enkä ihmettele kun tassuissa vauhtia riittä. Iiris vähän ihmetteli milloin mitäkin, mutta vauhtia riitti.

Aikamme oltuamme ja oltiin lähtö tekemässä, paikalle saapui kaksi mäyräkoiraa joista toinen nosti rähinät Touhoa kohtaan. Tilanne kuitenkin saatiin melko pian rauhalliseksi ja päätimme poistua paikalta, ihan myös siksi että Iiristä näytti palelevan.

Pyysin AEn teelle ja teehetki vietettiin luonani. Koirat tietty onnessaan painivat kunnes Iiris nukahti. Harjailtiin siinä sitten Touhoa ja kyllä tuli upea poika kun turkki oli niin tuuheana! Pienten nokosten jälkeen lähdin käyttämään Iiristä ulkona samalla kun AE lähti suuntaamaan Touhon kanssa kotia. Kaiken kaikkiaan oikein mukava päivä takana ja Iiriskin vaikutti tykkäävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti