10.7.2016

Luonnetta testaamassa

Mikke saapui maalta kaupunkiin loppuviikosta, koska uroon piti hieman tottua elämään kanssani jälleen kun koitoksenamme oli luonnetesti. Jossu oli myös ilmoitettuna testiin, mutta tottahan toki neiti aloitti juoksunsa ja testi jäi nyt välistä.

Sen sijaan Mikke pääsi testiin ja kyllä tulos oli hyvinkin sellainen, mitä pojalta olin odottanutkin. Olisin ehkä enemmän kuitenkin odottanut sen olevan säikympi, mutta mitä sitä nyt turhia tuo maalaistollo pööpöilemään.

Vieraiden ihmisten luokse Mikke ei syöksy pää viidentenä jalkana, menee vasta kehoituksesta ja pyydettäessä tutustumaan. Vieraan kanssa ei ole myöskään soveliasta leikkiä. Minun kanssa leikki oikein kivasti, mutta heti kun tuomari tarttui leluun irrotti Mikke otteensa. Vieraskoreutta?

Kelkka oli ihan ok, tietty piti vähän kauhistella, mutta vähän riitti. Haalarilla sama ja tynnyri meni "piloille" kun tynnyrin tönäisijää ei ollut ohjeistettu kunnolla. Jatkettiin testiä pimeään huoneeseen ja Mikke löysi minut nopeasti. Penkin alta tuli jalkojen väliin ja sieltä syliin.

Yksin seinään jätettäessä ei haukussa ääni muuttunut lainkaan, huuteli vain perääni, että yksin jätit tähän seinään ja tämmönen peli ei oo muuten yhtään kivaa!

Otettiin "tynnyri" uusiksi hieman toisella tavalla, eli ketjuja kottikärreihin ja niillä aiheutettiin räminä, kun oltiin menty kärryjen ohi. Nopeasti Mikke tuli kotikärryjä katsomaan ja totemaan, että onhan noita nähty ennenkin. Laukauksiin ei jätkä tuumannut mitään, onhan noita paukkeita ennenkin kuultu.

Itseäni ei jännittäny niinkään viedä Mikkeä testiin. Liekkö johtui, siitä, että olen ollut viikonloppuna talkoilemassa ja seuraamassa testejä, sekä on kerran jo koiran kanssa käynyt nuo asiat kokemassa. Kivaa oli jokatapauksessa päästä käymään testissä ja nyt sitten kyttäänkin kuumeisesti Jossulle paikkaa luonnetestiin vielä tämän vuoden puolelle.


Toimintakyky: kohtuullisen pieni +1b, 15 p.
Terävyys: koira, joka ei osoita lainkaan terävyyttä +1b, 1 p
Puolustushalu: pieni +1, 1 p.
Taisteluhalu: pieni -1, -10 p.
Hermorakenne: hieman rauhaton +1a, 35 p.
Temperamentti: kohtuullisen vilkas +2, 30 p.
Kovuus: hieman pehmeä +1, 8 p.
Luoksepäästävyys: hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin +3, 45 p.
Laukauspelottomuus: laukausvarma +++
+125 laukausvarma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti