20.3.2016

Vanhat ja tulevat ystävät

Kerrassan ihana viikonloppu takana; aivan liiän pitkän tauon jälkeen näin vihdoin lauantaina Sannaa ja hänen uutta perheenjäsentään cane corso Urhoa. Urho ei vielä ollut muita koiria tavannut Rodin ja Danan lisäksi, joten Iris ja Rose olivat sangen mukava valinta alkaa tutustuttamaan pentua toisiin koiriin.

Urho ei kovin rodun edukseen esittäytynyt cane corsona kun ensimmäiseksi pissasi alleen kun tytöt tulivat pihalle ja kulki häntä koipien välissä jonkin aikaa. Rohkistui ja rentoutui poitsu kuitenkin ihan mukavasti ajan kanssa ja sisällä jo yrittikin pistää vähän leikiksi tyttöjen kanssa.


Tänään ajeltiin Savitaipaleelle aamupäivästä moikkaamaan Jossun veljeä Moskua. Ajatuksena oli hieman treenata koiran kanssa ja nähdä, lähteekö Mosku tekemään kanssani kuinka hyvin. Olen lupautunut esittämään Moskun Imatralla Pääsiäisnäyttelyssä ja tämän päiväisen perusteella uskon saavani esitettäväkseni aivan ihastuttavan herraskoiran.


Savitaipaleelta lähdettiin ajelemaan takaisin Lappeenrantaan Taipalsaaren kautta ja tehtiin pikainen pysähdys myös Gingerin luona. Muuttui kämppä hyvin ahtaaksi kun yhden koiran sijaan paikalla olikin kolme koiraa. Jatkettiin hyvin pian matkaa Sannan luokse, jotta Urho pääsisi taas näkemään paimenkoirani. Nyt oli jo paljon reippaampi ja vakuuttavampi cane corso vastassa eiliseen verrattuna. Iris matoili Rodin, Danan ja Urhon edessä ja Rosea vain kauhistutti kun ei hänen henkilökohtaista tilaa juurikaan kunnioitettu. Käytökset muuttui aivan päälaelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti