27.4.2014

Lahti KV

Tänään misseiltiin Lahdessa kera Iriksen ja Touhon. Paikalla oltiin jälleen jälkeen kahdeksan ja saatiin ihan rauhassa reenailla kehässä ennen virallisten kehien alkua. Käytiin myös shoppailemassa ja paljon tulikin osteltua; Roselle oma näyttelyhihna, nameja, leluja..

Seurattiin ensin mittelikehä ja Touho vei uransa pohjat saamalla luokastaan H:n. Ei ollut koira tuomarin mieleen, harmi.


Islannaninlammaskoiria sai jälleen ihastella monen montaa kaunista koiraa. Kehien jälkeen oli islanninlammaskoirien vuosikokous ja pääsin ekaa kertaa olemaan sihteerinä! Oli kylläkin myös ensimmäinen kokous, johon ikinä osallistuin.

Tuomarina oli Hilkka Salohalla, jolla Iris onkin jo kerran käynyt. Tässä tämän kertaiset tuumailut koiruudesta: "Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, ikäisekseen hyvin kehittynyt narttu. Hyvä kallo, kuono, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja selkälinja. Hieman niukasti kulmautunut. Riittävä luusto. Hyvät käpälät. Kannukset ok. Hyvä häntä ja karvapeite. Liikkuu hieman jäykästi takaa, muuten hyvin."

Metsäkasteen Snjor Sokkur
JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP-JUN ROP
Metsäkasteen Svarti-Petur
JUN EH3
Tuiskuhännän Bjartursson Almur
JUN ERI2 SA PU2 VASERT
Tuiskuhännän Bragi Alfrödull
JUN EH4
Sunnusteins Íslandsljómi
NUO ERI1
Aitiorannan Bruni Brynjar
AVO H
Tuiskuhännän Brella Alfadis
JUN EH2
Metsäkasteen Solargeisla
JUN ERI1
Ketunsaran Iris Lunudottir
NUO ERI1
Koirakorven Tromma
AVO T
Ginfaxi's Ividja Nellika
VAL ERI1 SA PN1 CACIB VSP
Tunturiketun Nett Frejybra
VAL ERI2 SA PN2 VARACA
Turnukan Pimu
VAL ERI3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti