22.4.2014

Facebookin arkikuvahaaste

Facebookissa kiertää tällä hetkellä haaste, jossa on tarkoitus viiden päivän ajan kuvata ja kertoa omasta arjesta. Haasteen sain Sannalta torstaina ja muutama päivä myöhemmin myös Satulta. Toteutan haasteen blogin puolella, niin eipähän tarvitse Facebookkia täyttää tämän enempää arkikuvahaasteella.

Päivä 1/5 - 18.4.

Pitkäperjantai meni varsin mukavasti aamupäivän ja iltapäivän osalta Suur-Miehikkälässä Turnukoiden pentutreffeillä.


Pentukemujen jälkeen ajeltiin Näpille ja siinä matkalla juolahti mieleen, että voisihan sitä käydä myös Jasua moikkaamassa ja niin suuntasin kolmen islantilaisen kanssa Jasun iloksi. Vai kiusaksi? Jasu ei enää Mikestä paljoa tykännyt. Leikit jäikin lyhyiksi ja olihan tytötkin jo väsähtäneitä.


Näpillä sitten heittelin kaikille neljälle koiralle palloa sekä pikkuveljeni kanssa juoksutettiin karvaisia kavereita. Tai veljeni juoksutti ja minä kuvasin.


Päivä 2/5 - 19.4.

Herätyskello soi seitsemän maissa ja suuntana oli molempien tyttöjen kanssa Imatra, Lappeenrannan koiranäyttely. Koukattiin Jaana myös matkalla kyytiin. Näyttelypaikalla oltiin tapamme mukaan ajoissa, joskus kahdeksan jälkeen. Tästä alkoi myös kuukauden kestävä missikisaputki.

KP ROP-PEN
"Sopusuhtainen kaunislinjainen narttupentu. Hyvät mittasuhteet. Tyypillinen pää ja ilme. Hyvä runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Rodulle kuuluvat kaksoiskannukset. Hyvä häntä. Tyypillinen karvapeite. Lupaava."
NUO ERI1
"Selvän sukupuolileiman omaava narttu. Hyvä pää. Hyvät korvat. Tänään hieman kevyt runko. Hieman ulkokierteiset etukäpälät. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut. Rodulle kuuluvat kaksoiskannukset. Sivuliikkeessä saisi olla enemmän ulottuvuutta, vielä löysät etuliikkeet."
Näytelmien päätteeksi vietiin Jaana kotiinsa ja laiskoina hain Hesestä minulle ja miehelleni ateriat. Aterioiden jälkeen uni painoi silmät kiinni pariksi tunniksi. Sitten vielä lauantaipitsa, muutama lonkero ja leffa!

Päivä 3/5 - 20.4.

Aamukoomailujen jälkeen pakattiin tavarat Harapaisen asunnostamme ja suunnattiin Uus-Lavolaan omakotitalolle. Kamojen purkuja, suunnittelua ja sitten kauppaan. Kauppareissun jälkeen Sanna saapui Rodin ja Danan kanssa auttamaan minua leipomisessa. Ja rankkaa leipomista olikin!



Päivä 4/5 - 21.4.

Aamupäivästä olin lupautunut järjestämään islismiitin pihalla. Paikalle saapui kaksi islanninlammaskoiraa, Tico ja Skuld, sekä Skuldin mittelikaveri Didi. Meno ja meteli oli sen mukaista, että naapurit varmasti tiesti pihalla olevan muutama ylimääräinen islantilainen.

Tico
Skuld
Didi
 Yhden maissa alkoi tulla juhlavieraita. Juhlan syynä oli vanhenemiseni. Harmikseni en saanut vastaanotettua vieraitani kovinkaan mukavasti, kun huomasin ulko-oven jääneen auki ja Lumon karanneen. Onneksi Lumo löytyi pian naapurin aidan takaa ja äkkiä kissa kipittikin sisälle. Lumon aiheuttamasta episodista huolimatta seurustelu ja kahvittelu vieraiden kanssa sujui sangen mukavasti. Hermannikin kerkesi nähdä pari uutta islantilaista.


Vieraiden hälvetessä siirryttiin ulos seurustelemaan. Koirat tapansa mukaan noutivat palloa tai järsivät keppejä. Myös Lumo pääsi valjaissa ihmettelemään maailman menoa.


Illemmalla vieraaksi saapui vielä yksi karvainen kaveri, Mikke!

On se komea!
Päivä 5/5 - 22.4.

Vihdoin koitti arki ja pääsee taas kunnon rytmiin! Aamulla seitsemän jälkeen ylös ja koirien kanssa lenkille. Tehtiin lyhyt lenkki, mutta siinäkin saatiin jokunen hetki vierähtämään kun mentiin mettäpolkuja pitkin haistellen.


Töissä tekemistä riitti pyhien jälkeen ja oli työkaverit sangen mielissään kun herkkuja oli tarjolla. Työpäivän loputtua suoraan pihaa laittamaan. Tytöt sai iltaruoan pihaltamaalta ja Lumo pääsi jälleen ulkoilemaan.

Korkaan itselleni kokiksen ja synttärikakun jämät
vanhenemisen johdosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti