31.10.2015

Keppien tehokurssilla

Tulipas vietettyä viikonloppuna agilityhallilla yhdeksnä tuntia. Aikamoista, mutta kyllä niitä tuloksiakin saatiin nähdä!

LAUn kolme kouluttajaa päättivät tarjota keppien tehokurssia ja minähän tottahan toki olin ilmoittanut molemmat narttuni rientoihin mukaan. Vähän jänskätti, mitä tulee kahden kanssa treenatessa, mutta hyvin selvisin.


Keppejä käytiin opetellemaan 2 x 2 -tekniikalla. Iriksen kanssa on aikaisemmin tehty keppejä verkolla ja ohjureilla, mutta ei meistä kumpikaan ole ollut kovin innoissaan keppejä opettelemassa. Viikonloppuna meininki oli aivan toinen ja edettiin Iriksen kanssa ihan kivasti! Samoin Rosen kanssa. Harmi vain, että työ haittaa harrastuksia eikä olla niin korkeatasoisia treenaajia, että saataisiin avain hallille ja voisi käydä aamusta ennen töihin menoa treenailemassa.

Keppikurssi onneksi saa jatkoa tulevana perjantaina, tosin keretään ottamaan vain pari hassua toistoa, mutta on se sentään tyhjää parempi!

Kurssilla oli myös luentoja, kuten koiran palkkaamisesta, lihashuollosta sekä itse kisaamisesta. Mielenkiintoisia aiheita ja kyllä sitä tuli taas oppineeksi uutta. Yksi kouluttajista näytti videon koiransa leluvallinnasta ja intouduin tekemään samanlaisen omistani; Iriksen leluvalinta ja Rosen leluvalinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti