16.7.2014

MaalaisTollo kaupungissa

Päätettiin maanantaina Arin kanssa, että käydään hakemassa Jossu kaupunkiin kun oli Näpin kolmikko joutunut mummolaan hoitoon. Helpotettiin mummon koiranvahtimisia yhden koiran verran, toki olisin voinut ottaa Miken ja Maxinkin kaupunkiin, mutta syystä Rosen juoksu saivat uroot pysytellä maalla.


Oli Iriksen ja Rosen ilme näkemisen arvoinen, kun kotiin tullessa mukanamme olikin Jossu. Tapansa mukaan Iris hieman pörhenteli, mutta lopetti heti kun kiellettiin. Sitten tajusi vanhin nartuista, että "Jes! Täähän on tää kaveri ja meillä tulee olemaan niiiiin hauskaa!". Ja tytöillä oli hauskaa.


Eilen oli tarkoitus, että Jossu oltaisiin jo palautettu mallee, mutta ääääh, ei me nyt vielä pientä maalaistolloa voitu palauttaa. Käytiinkin illemmasta moikkaamassa Hermannia ja Otsoa kera Iriksen ja Jossun. Otsolta pääsi hätäpissa ja -kakka kun hirmuinen akkalauma vaan tulla tupsahti heille. Alkujännityksien jälkeen nelikko ryhtyi leikkimään ja mukavan rauhalliset leikit olikin.


Tänään äiti tulikin sitten jo aamupäivästä hakemaan Jossun pois Miken kanssa, nyyh.. Niin mielelläni olisin pitänyt Jossua vähän pitempään kaupungissa. Ennen maalaistollon luovutusta kuitenkin kävin rokotuttamassa neitosen ja osasipa olla hienosti vieraassa paikassa.


Ei Jossu loppupeleissä niin hirmuinen maalaisTollo olekaan isolla T:llä. Vähän kuitenkin, silleen sopivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti