8.11.2013

Vuoden vanha Iris

Mitä? Vuoden jo? Vastahan se syntyi! Tosiasia on, että aika menee eteenpäin ja niin Iriskin on saavuttanut yhden vuoden iän.

Asetin puoli vuotta sitten meille tavoitteeksi tokon aloittamisen ja muutamissa näyttelyissä käynnin. Toko on aloitettu ja näyttelyissä käyty! Tokossa menestys on milloin millaistakin, mutta viimeisissä ohjatuissa treeneissä onnistumisten myötä kipinä jäi ja eiköhän me keväällä jatketa. Käytiin erkkarissa ja sieltä tuloksena KP PNP-2. Kouvolasta JUN ERI1, Luumäeltä JUN EH1, Mäntyharjulta JUN ERI1 ja Lahdesta JUN ERI1 SA PN2 SERT ROP-JUN. Ensimmäinen sertikin on siis tullut korkattua!

Seuraavalle vuodelle tavoitteeksi asetan mahdollisesti tokon jatkamisen ohjatuissa treeneissä tai vähintäänkin kotioloissa. Agilityä voitaisiin kokeilla sekä paimennusta enemmän tai vähemmän. Ja toki missikisoja tullaan kiertämään jatkossakin. Tavoitteena saada neiti Suomen muotovalioksi, mutta siihen on vielä aikaa.

Synttäripäivän kunniaksi sai Iris uuden luun sekä herkkuaterian joka sisälsi Robur-papuja, barffia, lohiöljyä ja raejuustoa.

Iriksellä on nyt painoa 14,2 kg ja korkeutta 44,5 cm.

7 viikkoa vanhana
6 kuukautta vanhana
1 vuoden vanhana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti