7.3.2013

Uusi puiso, uudet kujeet

Päätin ystäväni AEn kanssa kokeilla meille uutta koirapuistoa huonohkojen kokemuksiemme takia. Viimeksi kun kävin Lepolan koirapuistossa, eräs nainen otti lupaa kysymättä koirani syliinsä ja lähti esittelemään sitä muille puistossa oleville. AEn koirat haukkuvat puistossa ja toiset puistossa olevat ajattelevat koirien olevan agressiviisia.

Menimme Lauritsalan koirapuistoon ja vaikutti oikein siistiltä paikalta, sekä ihmiset siellä tuntuivat olevan ihan toista maata. Olen kerran käynyt Lauritsalan puistossa kuvaamassa naapurin koiria viime kesänä, silloin siellä ei ollut ketään kuin minä, kuvattavat koirat sekä niiden omistajat.

Alkuun oltiin pienellä puolella ottamassa tuntumaa uudesta puistosta ja isolla puolella oli muutama koira. Ison puolen huutaessa hetken kuluttua tyhjyyttä siirryttiin sinne leikkimään ja pian saapui aivan uusia kavereita. Leikkiä oli vaikka millaista ja puistoilun jälkeen käytiin vielä Sannalla leikittämässä koiria sekä hakemassa vinkkiä sunnuntaisiin mätsäreihin. Kotona olikin sitten illalla taas väsynyt koira.

2 kommenttia:

  1. Mitä helvettiä?? Siis oikeesti nappasko joku iriksen ja lähti kekkuloimaa se sylissää ympäri puistoo?? : OOOO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihan aikuisten oikeesti.. Meni vähän maku koirapuistoiluun tuon tempauksen myötä.. :/

      Poista