13.5.2016

Oma pää ei kestä

Polvi on operoitu kahdesti ja niistä toivuttiin oikein hyvin ja levossa pidettiin eikä ollut ongelmia. Nyt kun on jalkapöytä kipeänä ja turvoksissa, niin ai kamala kun ei meinaa oma pää kestää tätä tekemättömyyttä!

Tuli tehtyä viime päivinä koirien kanssa todella paljon kaikenlaista ja se treeni-into todellakin löytyi. Nyt kun tätä intoa ei pääse kunnolla purkamaan koirien kanssa, niin tämä on tosi turhauttavaa. Pieniä temppuja on tehty ja opeteltu, mutta se ei tunnu itselle nyt riittävän. Pitäisi päästä tekemään enemmän.

Viikon päästä olisi Iriksellä ensimmäinen rallytoko-kisa ja siihen olisi kiva päästä treenaamaan muutenkin kuin teoriassa. On luettu sääntöjä, opeteltu kylttejä sekä katsottu hirmuisesti videoita YouTubessa. Videoita katsoessa tulee myös ajatuksiini, josko ilmottaisi Rosenkin kisoihin. Kaksi pelleä kisoissa on varmasti hauskempi kuin yksi pelle?

Koitan saada kinttuni siihen kuntoon, että perjantaina päästäisiin kisaamaan. Rosen kanssa treenataan siihen malliin, että viimeistään sitten rotumestaruuksissa startataan rallyura alkulämmöille.

Tiistaina kun olin jalkani satuttanut ja hammasta purren selviytynyt työpäivästä, kotona odoteltiin viitisen tuntia särkylääkkeen voimilla päivystykseen pääsyä. Päivystykseen pääsin yhden aikaan yöllä ja siellä lääkäri kopeloi jalkani ja laittoi röntgeniin lähetteen. Kuvattiin jalka ja takaisin odottamaan päivystyksen puolelle. Matkalla oli ollut joku kommunikaatiokatkos kun jalastani oli kuvattu nilkka vaikka jalkapöydän lääkäri halusi kuvattavan. Kinkkasin uudelleen röntgeniin ja tulipahan nyt kuvattua sitten enemmän ja todettua, että kaikki on kunnossa. Nilkkatuen kanssa kotiin lepäilemään.

Turvotus on laskenut tiistailta vähän, mutta kivut ei juurikaan helittäneet. Tuntuu kuin jalka olisi koko ajan puutuneena. Oman mielenterveyden kannalta päätin käydä tänään vielä Työterveydessä ja sain mielenrauhan kuullessani että kaikki on ok. Jänne sieltä todennäköisesti venähtänyt ja aiheuttanut verenvuotoa ja se sitten mustelmaa ja turvotusta mikä aiheuttaa sitä kipua. Tulehduskipulääkereseptin kanssa kotiin huilaamaan.

Illat ovat pahimmat. Kyllä sitä on todella paljon levossa normaaliin verrattuna, mutta kyllä se jomotus on aika karmea särky- ja tulehduskipulääkkeistä huolimatta. Onneksi koirat osaa rauhoittua ja antaa minun levätä. Kissat kyllä arvostavat saamaansa huomiota näinä päivinä.


Apila oli tänään hieman ihmeissään kun parvekkeelle pääsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti