5.5.2016

Töppöjalkojen treeneissä

Tänään käytiin Imatralla ottamassa oikeasti paljon lisää oppia tulevaa koetta varten. Aloitettiin pienten alkuhöpinöiden jälkeen treeniomainen koe.

Oli tosi kiva päästä kentälle tekemään ja tiistaihin nähden, meillä meni Iriksen kanssa tosi hyvin! Kyllähän se seuraaminen sellaista mukana olemista oli alkuunsa. Tehtiin kaikki seuraamiskaaviot läpi ja välillä joutui keskeyttämään tarkentavia kysymyksiä varten.

Sanna otti Jorunin ja teki seuraamiskaviot läpi sillä aikaa, kun Iris otti paikkamakuuta, mikä ei tosiaan ollut kehuttavaa. Oli ilo seurata Sannan ja Jorunin tekemistä, se näytti tosi hienolta!

Laitettiin Iris hetkeksi autoon huilimaan, sillä välin Sanna treenaili Draumurin ja Udin kanssa ja itse seurasin sivusta ja koin erilaisia oivalluksia omiin treeneihin. Ehkäpä voisin Rosen kanssa jossain kohin aloittaa myös treenaamisen, miksen sillekin saisi jonkinlaisen koe-tuloksen.

Kun pojat olivat treenanneet, otettiin vielä kerran Iris. Tehtiin pieniä seuraamispätkiä ja meininki oli aivan erilainen, mitä oli alussa ollut. Ohjaaja kun tekee muutaman oivalluksen ja saa hyviä vinkkejä tekemiseen, niin johan alkaa tulosta näkymään.

Treenien päätteeksi käytiin kävelemässä ja koiratkin, erityisesti Iris, sai nollata; uimista ja hirmuista rallattelua metsässä.

Oli oikein mukava päivä ja nyt tiedän, mitä treenata ja miten. Kunhan muistan, ettei liikaa. Ei tosin ehkä ole paljosta kiinni, etteikö Iris koetta läpäisisi. Koekalenteria tulikin jo sen verran selattua, että olisiko kesällä tässä lähellä samoista koetta, jonne ihan oikeasti yrittäisi mennä koetta läpäisemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti