4.5.2016

Yrittänyttä ei laiteta

Päätin maanantaina ilmoittaa Iriksen PAKK-kokeeseen. Tavoitteena tälle vuodelle on siis saada treenattua Iris BH-kuntoon. Treenit ovat olleet olemattomat tämän osalta ja sitten alkoikin kunnon treenaus. Maanantaina kunnon teoriapläjäystä ja opettelua, miten liikkeet menee ja missä järjestyksessä mikäkin. Hirmuisesti YouTube-videoiden katselemista ja sitten pihalle Iriksen kanssa.

Sivulla olemista ja seuraamista eri tahdeissa. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa liikkeestä maahan ja liikkeestä istumista. Yllätys oli suuri, kun neiti toimi varsin kivasti ja osasti liikkeestä istumaan/maahan tuosta noin vaan. Lahjattomat treenaa?

Eilen käytiin LPKYn avoimissa toko-treeneissä ja voi luoja miten tuskaiset 45 minuuttia meillä olikaan.. Iris ei vaan pystynyt keskittymään tekemiseen kanssani. Itselleni iski epätoivo ja tylsyys valtasi mielen. Tiesin, että nuo ajatukset pitää saada pois. Ohjaajat vain hyssyttelivät koiriaan olemaan haukkumatta. Jokainen koirakko kävi omineen kouluttajan opissa ja seuruutin ensin namilla. TYLSÄÄ. Päätettiin ottaa lelu palkaksi ja pistettiin ranttaliksi ja se oli hauskaa ja seuraamiset ja sivullaolot jopa onnistui!

Koska kokeessa on henkilöryhmä ja Iris rakastaa kaikkia, päätin tänään hieman kokeilla tuotakin sitten. Isä ja hänen naisystävänsä saapuivat käymään ja he jos ketkä ovat Iriksen mielestä yksistä parhaista ihmisistä, oli neidillä aikamoinen pidätteleminen sivulla olemisessa ja seuraamisessa. Muutama ryntäys tuli alkuun, mutta palautui sivulle käskystä ja seurasi mukavasti. Kun menin juttelemaan, ei persus meinannut maassa pysyä kun olisi pitänyt päästä tervehtimään. Yllättävän hyvin pysyi kumminkin ja päätin ottaa hihnan pois ja seurasi tosi kivasti eikä lähtenyt rönsyilemään.

Huomenna käydään Imatralla ottamassa vähän lisää oppia. Tai sitten vain pelleilemässä ja pitämässä hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti