9.3.2014

Tieto lisää tuskaa..

..ja tiedonjano vain kasvaa.

Olin ilmoittautunut Kasvattajan peruskurssille ja kaikki kurssiin liittyvä materiaali saapui vasta tiistaina ja itse kurssi oli jo viikonloppuna. Tuli aikas kiire kaiken opettelulle ja olihan siinä omat haasteensa saada järjestetyksi aikaa töille, opiskelulle, eläimille ja uuden oppimiselle. Aika kuitenkin järjestyi joten kuten ja sain edes vähän perehdyttyä materiaaleihin.


Viikonloppu menikin sitten takapuolta puuduttaessa Luumäellä. Lauantaina kurssimateriaalin jako alkoi 8:30 ja luennot 9:00 ja päivän opiskelut päättyi 17:00 paikkeilla. Aiheena oli Kennelliitto ja sen toiminta sekä erilaiset lait ja sopimukset. Aika raskasta sulateltavaa.

Sunnuntai alkoi myös 8:30 aamukahvilla ja eläinlääkärin luennot 9:00. Eläinlääkäri käsitteli astutusta, raskauden vaiheita ja synnytystä. Paljon uutta tietoa. Iltapäivällä olikin sitten periytyvyydestä ja kasvatuksesta. Pää on edelleen aivan sekaisin alleeleista, tsygooteista ja kromosomeista..


Kaiken tämän päätteeksi oli sitten loppukokeen paikka ja kaikki kurssilaiset läpäisivät kokeen! Tulevaisuus näyttää, mihin suuntaan tässä lähdetään..

2 kommenttia:

  1. Oujee alleelit, homotsygootit ja muut mukavat! Saat kertoo joku päivä tost kurssist lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli hirrveesti kaikkea uutta tietoa mikä tupruttaa mun korvista ulos niin että mie romahan! ;)

      Poista