15.3.2014

Pentuhaaste

Ideana on laittaa kuvia koiran pentuajasta ja mahdollisesti kertoa millainen tapaus koiruus oli ikänsä suloisimmassa vaiheessa. Voit myös kertoa hassuja tai hölmöjä tapoja, mitä koira omisti pentuna, mistä se kasvoi yli ja mitkä tavat sillä ovat edelleen. Sitten haastetaan kolme muuta koiramaista blogia, joiden blogissa käydään henkilökohtaisesti ilmoittamassa haasteesta.

Hankala miettiä kummankaan koiran kohdalla hassuja tai hölmöjä asioite niiden pentuajoilta, kun eihän nämä tunnu kasvavan koskaan aikuisiksi! Mutta siis haasteeseen. Iris on tykännyt pennusta asti saunoa. Änkeää nykyäänkin saunaan mukaan ja jos ei saunaan pääse, kyllä on jotain tihutöitä keksitty.


Aamuisin saattaa herätä Iriksen tuimaan tuijotukseen. Sitten kun tähän tuijotukseen herää, vetää koira korvat taakse ja alkaa ihan mahdoton kuonon ja hännän heilutus.


Pallohullu neiti on myös aina ollut! Tai yleisesti ottaen leluhullu. Pallon voi heittää lähes minne tahansa, niin kyllä se neiti keinon keksii sen tuoda takaisin.


Pentuna Iris tykkäsi makoilla sohvalla kun siihen luvan sai. Nykyään harvemmin viihtyy pitempiä aikoja, mutta sen verran kuitenkin, että kunnon rapsutukset saa. Rose on ottanut koko ajan mallia Iriksestä. Näiden kahden kohalla pitääkin hyvin paikkansa sanonta "mitä isompi edellä, sitä pienempi perässä."


Rosmarilla on aina tietynlainen ilme juostessa. Tämä ilme ei ole muuttunut kuukausien saatossa.


Pentuna kaikkea on pitänyt maistella ja maistellaan edelleenkin. Ei onneksi enään niin hirveän paljon, mutta vähän jotain kuitenkin.


Rose on mielestäni ilmeikäs tapaus. Hyvin tyypillinen ilme onkin korvat taakse vedettyinä ja katse kulmien alta.
Tämän haasten meille antoi Riika ja haasteen annan eteenpäin Hermannille, Drekille sekä Hulille ja Eculle.

1 kommentti:

  1. Voi että en kestä tuota Rosen nassukkaa! :D Kiitos haasteesta!

    VastaaPoista