25.3.2014

Lumo neulatyynynä

Vajaa pari viikkoa kulunut Lumon löydöksistä ja tänään pääsi kissa kokeilemaan neulatyynynä olemista, eli akupunktiota. Kehrääjä on nyt saanut aamuisin ja iltaisin yhden Seraquin-täydennysrehukapselin sekä viikon välein Cartrophen-pistoksen.

Lumo sai tänään neula- ja laserakupunktiota. Akupunktiota antanut eläinlääkäri aloitti laserilla korvasta, josta voi nopeasti käydä pieneltä alueelta koko potilaan kehon lävitse. Siitä jatkettiin pään ja selkärangan alueille ja vasta sitten kehon akupunktiopisteisiin. Pulssikontrollilla etsittiin kaikista voimakkaimmin reagoivat akupunktiopisteet ja niihin laitettiin neuloja. Lumolla kaikista voimakkaimmin reagoi oikea lonkka ja polvi sekä vasen kyynärpää.

Mirri osasi olla melko nätisti hoidettavana, mitä nyt välillä hieman rimpuili ja jos oikein sattui niin puri sormeani. Tuo pureminen oli kyllä siitä hassua, että ei ollut sellaista pakoon pääsemis-puremista vaan enemminkin kivun leivitys-puremista. Eläinlääkäriä ei kissa onneksi purrut, mutta kynttä kyllä esitteli. Onneksi ei näyttänyt jääneen erityisen pahoja taisteluarpia hoitavalle lääkärille!

Nyt seuraillaan, miten tämän päiväinen akupunktio kissaan tehoaa ja mahdollisesti sitten kultaimplanttihoitoa. Eläinlääkärin suositus oli ainakin kultaimplantit kun röntgenkuvat näki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti