23.3.2014

Esimakua misseilyyn Rosen kanssa

Vihdoin oli tyttöjen flunssan karenssiaika ohi ja päästiin viimeiseltään LPKYn järjestämään näyttelytreeniin mukaan! Sattuipa myös niin kivasti, että näyttelytreenin päätteeksi alkoi agilityhallin parkkipaikalla Match Show.

Kun ensin edes päästiin agilityhallille, oli sellaiset haukut ja pörinät nuorella että ihan nolotti. Alku haukkumisen ja jännäämisen päätteeksi lopputunti meni tosi nätisti! Rose kulki vierellä ja otti kontaktia ja pysyi asennossakin. Ihastuttava koiruus ja ohjaaja kehui Rosmarin liikkeitä. Ehkä tuon neidin kanssa joskus oikeissakin näyttelyissä käydään..

Sitten ulos ilmoittautumaan mätsäriin ja odottelemaan. Ilmoittautumisissa meni melkoisen kauan kehnosta kelistä huolimatta. Vettä vähän tihutteli ja olihan kuralätäköitä varsin ihastuttava määrä pihalla.

Kehät kuitenkin alkoi pyöriä. Hampaitten näyttäminen on todella ällöttävää puuhaa neidin mielestä. Nätisti Rose kuitenkin liikkui sen ajan kun keskittymine riitti. Saatiin sininen nauha. Taas odoteltiin ja sitten olikin sinisen nauhan saaneiden vuoro säheltää kehässä. Ei taidettu Rosen kanssa niin hirmuisesti säheltää, kun sijoitus oli kolmas!

Rose on ilmoitettu Imatralle 19.4. pentuluokkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti