27.10.2012

Ano esittäytyy


Hankittuani Nyymin kesti ehkä kaksi kuukautta niin hankin Anon. Ano myytiin minulle albinona, mutta uskon enemmän käärmeen olevan snow väriltänsä.

Ano on todella erilainen Nyymiin verrattuna, erot huomaa jo kun katsoo käärmeitä, Nyymi on paksumpi Anoon verrattuna. Nyymi pitää kiinni käsiteltäessä ja Ano heiluu kuin heinäseiväs konsanaan, harvemmin Ano pitää kiinni, mutta sitten kun on pitääkseen niin sen myös tuntee.

Anolle tapahtui jonkin sortin haaveri kesällä. Jouduin olemaan todella paljon toisella paikkakunnalla töiden takia eikä käärmeitä päässyt joka päivä näkemään. Anolta oli lähtenyt toisesta kyljestä suomuja irti ja samoinen kylki oli myös hieman punertava. Naarmuilta selvittiin säännöllisillä desifioinneilla ja tehotarkkailulla. Muutoin Ano on ollut toimiva mato.

Anolla ei tosin tunnu paino nousevan yhtä kovaa vauhtia Nyymiin verrattuna, vaikka molemmat syövät saman ikäistä ja kokoista hiirtä. Ehkä Anolla on vain vilkas aineenvaihdunta ja pysyy siksi mallimatona eikä samanlaisena lötkönä mitä Nyymi on.


Nimi Ano
Kuoriutunut 27.9.2011
Sukupuoli uros
Laji viljakäärme
Värimuoto snow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti