31.3.2015

Takakannen pariskunta

Viime perjantaina postiluukkuun oli tullut uusi Hundur, islanninlammaskoirien oma jäsenlehti ja kyllä pisti takakansi hymyilyttämään. Asiasta olen silloin tällöin maininnut ihan ohi mennen, mutta nyt se on jo virallista; ensimmäinen pentuesuunnitelmani on valmis!

Äippänä tosiaan tulee olemaan Iris ja pitkien pohdintojen jälkeen sulhoksi valikoitui Tassu Tellen Bitur. Ihastuttava herraskoira Pieksämäeltä.

Reilu vuosi sitten käytiin islanninkoirien jalostuspäivillä ja tiedonhalu kasvoi tuolloin niin paljon, että seuraavassa kuussa olin jo suorittamassa kasvattajan peruskurssia. Heti peruskurssin suoritettuani kävin omakoirassa allekirjoittamassa kasvattajansitoumuksen ja sitten alkoi kennelnimien pohdinta. Olin pyöritellyt vaikka millaisia, kunnes työkaverini vain töksäytti ilmoille sen, joka ei ollut omaan mieleeni tullut: "Rosiri's". Siinä se oli! Yhdistelmä koiruuksieni nimistä!

Pelottaa, jännittää ja ilostuttaa hypätä "kasvattajan saappaisiin", mutta rohkeasti vain kohti tulevaa positiivisin ajatuksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti