5.4.2015

Koirat vaihtoon

Perjantaina lähdettiin ajelemaan aamusta Näpille. Ennen Näpille menoa käytiin kuitenkin moikkaamassa Jasua samalla kun haettiin pihkamaitoa. Kyllä oli Jasu riemuissaan kun sai kavereita käymään. Tehtiin pieni lenkki ja koettiin jännittävä hetki, kun matalalta lensi ylitsemme joutsenpari. Irishän olisi sangen mielellään lähtenyt näiden perään, mutta hieman kovemmalla äänensävyllä sai koiruuden lopettamaan tekemisensä ja tulemaan luokse.


Sitten ajettiin Näpille. Rupateltiin hetki porukoiden kanssa, syötiin, jätettiin Rose ja pakattiin Iris ja Mikke autoon ja lähdettiin kaupunkiin. Ajettiin Näpiltä suoraan iltapäiväkahville Oskulle ja Sannalle ja pääsipä Mikkekin tapaamaan pitkästä aikaa Hermannia ja ekaa kertaa Otsoa. Mikke ja Hermy olivat vallan ihastuttavia keskenään, mutta Otso ja Mikke ei niin kauheasti tykänneet toisistaan.


Lauantaina käytiin kahvittelemassa Tirilässä ja Mikke pääsi tutustumaan Rölliin ja Heimoon. Röllihän ei tykännyt yhtään vieraasta uroosta. Heimolle Mikke välillä murahteli, mutta loppui heti kun huomautti asiasta. Ihan mukavasti meni siis Tirilässäkin.


Sitten koitti tämä päivä ja syy siihen, miksi meni koiruudet vaihtoon; pääsiäisnäyttely. Meille tämän vuoden ensimmäinen koiranäyttely. Ja varsin mukavastihan se meni.

Vongoivan Jarpur
JUN ERI1 VSP-JUN
Turnukan Magnus
NUO ERI1 SA PU1 VSP SERT
Stefsstells Kambur Harald
VAL ERI1 SA PU3
Tunturiketun Udi Raudsokki
VET ERI1 SA PU2 ROP-VET
Vongoivan Jofridur
JUN ERI1 SA PN2 SERT ROP-JUN
Punapihlajan Tofa
NUO EH2
Turnukan Margret
NUO ERI1
Ketunsaran Iris Lunudottir
AVO EH2
Tunturketun Rimadur Berta
AVO ERI1 SA PN3 VASERT
Tunturiketun Jorunn Vorperla
VAL ERI1 SA PN1 ROP
Tuomarina oli Astrid Lundava Virosta ja tässä hänen tuumauksensa Mikestä: "Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Vankka kaula. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvät kannukset. Liikkuu hyvällä askeleella. Riittävä temperamentti."
Ja tässä vielä tuomarin mietteet Iriksestä: "Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis narttumainen pää ja ilme. Vahva kaula. Hyvä selkälinja. Koira on vielä liian kapea edestä. Kääntää etukäpälöitä ulospäin, ei riittävän suorat etuliikkeet. Hyvä luonne. Hyvä temperamentti."

Misseilyjen jälkeen käytiin pienellä lenkillä ja tässä sitten kuvia kertomaan islismiitistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti