22.3.2015

Viljisten kuulumiset

Onhan siitä jo jokunen hetki vierähtänyt, kun viimeksi olen täällä matosista mitään kertoillut. Mitään ihmeitä ei terraarioissa ole tapahtunut, jokainen asuttaa omaa lukaaliaan ja olla möllöttelevät niissä.

Buli ja Nyymi ovat voineet hyvin. Anon odotellessa oman terraarionsa valmistumista asui matonen tottahan toki väliaikaisessa terraariossa. Tämä terraario ei sitten ollut käärmeenpitävä ja niin tuo liero oli karannut. Harmi vain, että oli jäänyt jumiin terraarion ja seinän väliin ja kissan kynsien yletyville. Näky oli aika karmiva kun hoksasin tapahtuneen. Ano asusti tapahtuneen jälkeen faunaboxissa jossa viljistä oli helppo seurata ja kahdesti päivässä putsasin haavoja Betadinella. Nyt Ano on varsin toimiva mato ja haavat ovat olleet parantuneina jo hyvän aikaa.


Perjantaina kävin ostamassa lisää hiirtä pakkaseen ja mietin jo vaihto kolmeviikkoisiin, mutta pysyttäydyn vielä kaksiviikkoisissa hiirissä. Tänään sitten ruokintaa seuratessa tulin siihen tulokseen, että tämän hetkiset hiiret ovat juuri sopivan kokoisia. Bulille ehkä saattaisi mennä jo isompikin hiiri. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti