17.10.2014

Terveystuloksia

Keskiviikkona sai taas aamulla jännittää, kun tutkittiin virallisesti Rosen terveyttä. Mikkekin oli tarkoitus siinä samalla tutkia, mutta matkaan tuli turhan monta mutkaa js poitsu tutkitaan sitten myöhemmin.

Ensin kuunneltiin Ärriäisen sydän ja kaikki kuulosti hyvältä, ihan niinkuin aikasemmillakin kerroilla kun on sydän kuunneltu. Sitten tutkittiin polvet ja eläinlääkäri ei saanut lumpioita pois paikoiltaan vaikka kuinka yritti. Polvet ovat siis 0/0.

Sitten koiruudelle unta ja röntgenin puolelle. Aloitettiin kyynärkuvilla. Omaan silmään nivelpinnat näyttivät suht leveiltä, mutta vertailun vuoksi katsoin muitakin kuvia ja ihan samoilta nekin näyttivät.

Sitten jännitettiin ja aloitettiin lonkkakuvien otto. Pikaisella vilauksella lonkat näyttivät ihan hyviltä, mutta tarkemmin kun kävin katsomaan ei ne sitten näyttäneetkään niin hyviltä.

Oma arvioni oli lonkkien osalta parhaimmillaan B/C, mutta yllätys oli suuri kun sain Kennelliitolta vastauksen: lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Pessimisti ei pety!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti