23.10.2014

Korson valloitus kera Rosen

Tämä viikko oli kouluviikko jälleen pääkaupunkiseudulla. Havahduin tuleviin opintoihini sen verran myöhässä, että en onnistunut saamaan yösijaa siltä kaverilta, jonka luona olen ollut aikasemmilla kerroilla. Onneksi yösijaa tarjottiin toisaalta ja kävi niinkin mukavasti, että sain ottaa koirani mukaan! Mukaan lähti tottakai Rose. Paikka, jonne menimme yöksi, niin siellä oli vastassa Rosen isä ja isoisä; Vekku ja Tumi.

Ärrinmörri siis matkusti junassa ensimmäistä kertaa sunnuntaina. Kokemus ei ehkä ollut mikään tilavin, sillä lemmikkipaikkoja oli 12 ja pienessä tilassa oli 9 koiraa ja 2 kissaa. Oli melkoisen tiivistä, mutta siitäkin huolimatta matkusti Rose mallikelpoisesti junassa!


Jäätiin Tikkurilassa pois ja mentiin N-junalla Korsoon ja vaihtokin onnistui hyvin ja voi vitsit, miten ylpeä saan olla Mörriäisestäni! Korsossa meitä olikin Katariina vastassa ja sitten vain kohti majapaikkaa. Vekku ja Tumi ottivat niin nätisti Rosen vastaan, vaikka Tumi yrittikin välillä saada Rosea ja Vekkua lopettamaan painimiset.


Viikko vierähti kyllä ihan liian nopeasti. Aamulla oli herätys 5:40, Rosen kanssa lenkille, aamupala ja Rosen ruokinta ja kouluun. Koulussa käsiteltiin zoonooseja, eläinsuojelua ja eläinsuojelulakia, kissan tautioppia, koiran ja kissan ensiapua sekä hampaita.

Koulupäiviltä kun olin päässyt majapaikkaan, haukattiin evästä ja lähdettiin käymään vähintään tunnin kestävällä metsälenkillä. Aivan ihanaa kun sai laskea koirat irti ja antaa niiden vain mennä menojansa. Rose pysyi suurimmalti osin koko ajan näkyvillä eikä lähtenyt uroiden perään pidemmälle metsään.


Kävin moikkaamassa myös Iriksen kasvattajaa Elinaa ja pitihän Alma ja Fanneykin saada ikuistettua. Kahvittelun aikana oli pojatkin jo melko väsyneinä kotona odottamassa.


Aivan ihana viikko takana ihanien ihmisten ja ihanien koirien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti