13.7.2014

Reipas viikonloppu

Viikonloppu jo miltei vietetty ja paljon on tullut oltua ulkona oman pihan kimpussa. Perjantaina töiden jälkeen suunniteltiin ja käytiin työkaluja läpi. Lauantaina vähän pihan laittoa ja rallytokot Rosen kanssa, ilta meni saunoessa ja rentoutuessa. Tänään sitten vasta onkin pihaa laitettu..


Lauantaina tuntui, että rallytreeneihin mentiin ihan viime tipassa pihatöiltä, enkä saisi alkuun kävellä kaikessa rauhassa Rosen kanssa treenialuetta lävitse ja näin ollen neiti haukkuisi ja keskittyisi ihan muihin juttuihin, mutta ehei: Rosmari teki ja keskittyi suurimmalti osin tekemiseen. Hieno koiruus! Taas oltiin rakennettu kaksi rataa, alo ja avo. Olin aloittamassa alo-radassa ja meni ihan kivasti. Perusasento meillä on viime kerralta edistyny huimasti! Treenit ja radat meni muutoin hienosti, mutta yksi liike on, joka ei mene ohjaajan tajuntaan: koira on ensin perusasennossa, käännös vasempaan ja koira perusasentoon. Tänään treenailtiin sitä enempi, ja Rose sai uudeksi nimekseen spagaattieläien, koska ohjaaja ei ole ikinä nähny koiraa, joka pitää takatassut levällään, mutta muutoin on kääntynyt toiseen suuntaan.

Rose the spagaattieläin treenien jälkeen.

Tänään sitten heräiltiin ja tuumailtiin aikamme ja lähdettiin pihalle. Ari leikkasi pensasaidan siistiksi ja kyllä kelpaa! Minä sitten siivoilin pensasaidan aluskasvuston ja muutaman pensaan revin vielä maasta pois. Hiljalleen hyvä tulee ja jos vaikka ensikesänä piha olisi enemmän meidän makuun?

Raparperipiirakka oman pihan raparperista, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti