3.7.2014

Rallyillen

Tänään oli taas ohjatut rallytokot Rosen kanssa. Näissä reeneissä tykkään käydä, koska seura on todella rentoa ja hauskaa. Kukaan ei ole tekemässä sillä tavalla tosissaan, vaan kaikki tekevät ja nauravat ja kannustavat toisiaan! Ohjaajatkin on todella mukavat ja opastavat meitä ihan mielettömän hyvin. Kunpa kaikki treenit olisi tälläisiä(treenit tosin on just sellaset millaiset ite niistä tekee)!

Meille rakennettiin kaksi rataa, alo- ja avoradat ja kummatkin radat tehtiin ohjaajan kanssa. Rose oli treeneissä yllättävän hiljaa ja teki oikein mallikkaasti aina niin kauan kuin jaksoi. Jokainen sai myös omatoimisesti treenata hyppyä ja hyvin se tuntui menevän meiltäkin, kunnes Rosmari hoksasi, että esteen voi kiertää ja aloittaa pööpöilyn. Eihän siinä kuin esteen viereen haukottelemaan ja syömään namia niin johan taas koira toimi.

On mulla hieno neiti, vielä kun saadaan opeteltua tokon puolelta perusasioita niin on rallykin sitten helpompaa. Ja ohjaaja vasta saisikin opetella kaikkea mahdollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti