19.7.2014

Kuumaa misseilyä

Tänään oli jälleen missikisat ja suuntana Mäntsälä. Paikalle oli ilmoitettu 16 islanninlammaskoiraa, mutta 15 tallentui kameralleni ja muutamaa turistiakin tuli kuvattua.

Näyttelypaikka oli todella kuuma.. Ja minulla onnettomalla ainokaiset shortsit pesukoneessa pyörimässä. Onneksi oli nurmikenttä jolla esittää koirat, niin pystyi esittämään ilman kenkiä.

Islantilaiset olivat viimeisenä kehässä ja siksipä lähdettiin niinkin hassuun aikaan ajamaan Lappeenrannasta, kuin 9:30. Aika hurjaa kun sai missikisaaamuna nukkua pitkään. Tai olisi saanut ellen olisi noussut omia aikojani ja lähtenyt keittelemään kahvia ja jännämään tulevaa päivää.

Tuomarina oli slovenialainen Primoz Peer, todella mukavan oloinen tuomari! Alkuun vähän jännäsin, että mitäköhän mahtaa tulla, mutta iihan sama. Näyttelyissä on mukava käydä tapaamassa muita islantilaistenomistajia ja jutella mukavia. Ja joo, on se kehässä juokseminenkin hauskaa.

Gelgja's Skirnir
JUN ERI3
Metsäkasteen Snjór Sokkur
JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP
Tuulenpuuskan Petur Naskursson
JUN ERI2 SA VASERT
Melody Fox's Mistur
AVO ERI1 SA
Stefsstells Kambur Harald
AVO ERI2 SA 
Aitiorannan Brúni Brynjar
VAL ERI3 SA PU4
Kári fra Klettakoti
VAL ERI2 SA PU3
Tuulenpuuskan Petur Naskursson
VAL ERI1 SA PU2
Sindra Sóldögg
JUN ERI2 SA PN4
Turnukan Margrèt
JUN ERI3
Tuulenpuuskan Ros Emmasdottir
JUN ERI1 SA PN1 SERT VSP
Ketunsaran Iris Lunudottir
NUO ERI1 SA PN3 VASERT
Koirakorven Tromma
AVO ERI2
Kúra fra Klettakoti
AVO ERI1 SA
Turnukan Pimu
VET ERI1 SA PN2 ROP-VET
Gelgja's Sudri
Hurmaavana turistina.
Aitiorannan Imir Isbjörn Jolsson
Turisti, joka kävi myös kehässä..
Tässä vielä tyttöjen arvostelut:
Rose: "Tyypillinen nuori narttu. Erinomainen pää ja mittasuhteet. Tarpeeksi runkoa ikäisekseen. Erinomaiset kulmaukset. Luontevat liikkeet."
Iris: "Mittasuhteiltaan oikeanlainen narttu. Ihana pää. Juuri tarpeeksi runkoa. Erittäin hyvät kulmaukset. Oikean laatuinen turkki. Erittäin hyvät liikkeet."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti