8.5.2015

Viimesiä viedään

Toiseksi viimeinen teoriajakso on nyt opiskeltu. Hirmuisen nopeasti on aika mennyt ja nytko pitäisi jo tietää kaikesta kaikkea mahdollista? Huh ja huh sanon minä. Vielä kyllä tuntuu olevan pitkä matka siihen, että uskaltaudun näytön suorittamaan. Kaikki aikanaan ja kyllä minusta vielä kunnon klinikkaeläintenhoitaja tulee.

Teoriaviikon ajan yövyin siis jälleen kerran Korsossa. Tarkoituksena oli ottaa molemmat koiruuteni matkaan mukaan, mutta sopivasti Iris aloitti juoksunsa sunnuntaiaamuna. Hieman iski paniikki kun muutaman tunnin varoajalla piti Irmelille saada hoitopaikka viikoksi ja ehtona se, ettei taloudessa olisi uroksia. Ainut joka tuli mieleeni, oli AE. Hänellähän on Touho, mutta Touho lähti hoitoon, jottan Iris pääsi AElle hoitoon. On mulla vaan ihan mieletön ystävä!

Venton nokka starttasi sunnuntaina kohti Korsoa ja näin pääsi viikkoni alkamaan. Maanantaina koulussa oli käytiin koiran ravitsemusta ja ruokintaa. Teoriapäivän päätteeksi käytiin illalla saamassa pentuterapiaa Mäntsälässä.


Tiistaina koulussa oli perioperatiivisestä hoitotyöstä sekä paloturvallisuudesta. Luento paloturvallisuudesta oli todella mielenkiintoinen ja päästiin harjoittelemaan tulen sammuttamista sammutuspeitolla ja käsisammuttimella. Illalla lähdettiin käyttämään koiria metsälenkillä ja kokeiltiin ensimmäisen kerran hakua.


Keskiviikkona koulussa jälleen ravitemusta ja ruokintaa sekä lääkelaskuja. Olisin halunnut enemmän käytävän lääkelaskuja läpi. Ne kun käytiin vain melko pikaisesti läpi ja matikka kun ei ole kovin helppoa meikäläisen ymmärtää. Ilta olikin onneksi jo paljon mukavampi, kun käytiin jälleen hakuilemassa ja siihenhän jää koukkuun!


Torstaina oli tautioppia ja nämä luennot olivatkin sitten mielenkiintoisia. Illasta käytiin jälleen metsälenkillä ja sitten olikin hyvä katsella Suomi - Slovenia -peliä. Perjantaina lisää tautioppia ja sitten olikin kamojen pakkaamista ja ajettava hakemaan Iris kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti