5.5.2015

Ensiaskeleet PK-maailmaan

Teoriaviikko on lähtenyt varsin mukavasti käyntiin kun eilen käytiin katsomassa Metsäkasteen F-pentuja ja tänään kun oli metsälenkki heitettynä, ehdotti Kati jos kokeiltaisiin vähän hakua. Kati on harrastanut Tumin ja Vekun kanssa hakua useita vuosia ja kukas muukaan olisi hyvä opettaja meille.

Otettiin ihan vain pari hakua Rosen kanssa kunnon houkutuksella. Katin mennessä ensimmäiseen piiloon kiinnitti Kati Rosen huomion kovasti huutelemallaja heiluttelemalla käsiään. Rosehan huusi kovasti perään ja kun lupa oli lähteä, niin kyllä lähti ja vauhdilla ja lähes suoraan maalimiehen luokse.

Sitten huusin Rosen luokseni ja Kati vaihtoi piiloaan äänekkäästi. Jälleen Rose haukkui ja hyppi ja pomppi odottaen kovasti lupaa lähteä. Lupa myönnettiin ja Rose lähti. Kaartaen meni ja löysi jälleen maalimiehen.

Kolmannen kerran Katin vaihtaessa piiloaan, ei maalimies pitänytkään niin kovaa meteliä itsestään ja Rose ei niin kiinnostunut alkuun. Sitten kun Rose hoksasi homman, että vielä pitää mennä Katin tykö, niin kyllä löytyi jälleen tuo samoinen innostus ja luvan saatua lähti Ärriäinen kiertäen maalimiehen luokse. Rosehan oli ihan hirmuisen taitava ja pätevä pieni hakukoira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti