6.5.2015

Tottiksesta hakumettään

Tänään oli tarkoitus käydä ensin pienellä lenkillä, sitten tottistelemassa, vähän hakua ja sitten vielä lisää metsälenkkiä. Hyvä oli suunnitelma, kun ensin käytiin kävelylenkillä Keravalla ja sitten oli tottistelun vuoro ja niin oli rankkaa treeniä (=ketään ei ollut paikalla minun ja Katin lisäksi), että lähdettiin suoraan metsään hakuilemaan.

Lenkille lähdössä..
Otettiin ensin Rosen kanssa kolme pistoa ja hienostihan se toimi. Osasi käyttää nenuaan ja kaikkea. Sitten Tumin kanssa kaksi pistoa ja Tumi on ihan älyttömän taitava koiruus! Vekullekin otettiin kaksi pistoa ja ensimmäinen pisto oli uroolle hieman hankala, mutta löytyihän se maalimies ja lihapullat lopulta. Toisella pistolla Vekun saadessa hajun koiruus vain haukahti ja ilmoitti "Nyt voidaan mennä, kyllä se tuolla metässä on".


Kati kävi hakemassa vielä Rosen ja pysyttelin yhä maalimiehenä, mutta ei Ärriäinen oikein hoksannut mikä oli ajatus. Annoin ääniapuja ja pieni oli vain ihan päästä pyörällä mitä oikein pitäisi tehdä. Kati lähti kävelemään minua kohti ja suunnilleen puolivälissä Rosen herneet korvien välissä alkoi toimia ja kyllähän se oman emäntänsä löysi!

Lopetettiin hakuilu yhteen helppoon pistoon Roselle ja voi kun neiti oli iloinen löytäessää maalimiehen niin hienosti, nopeasti, taitavasti ja helposti.

..lenkiltä tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti