9.11.2014

Menkkatalous

Jossu on ollut pari viikkoa kaupungissa paossa Näpin uroita. Pieni prinsessa päätti kasvaa aikuiseksi ja aloittaa juoksunsa ja tuli sitten juoksemaan niitä meille Iriksen seuraksi.

Kolmen koiran kanssa elo sujui sangen mukavasti. Ei ollut mitään ongelmia. Paitsi lenkeillä alkuun, kun Jossu ei juurikaan hihnassa lenkkeile maalla niin siinä oli sitten opeteltavaa, että hihnassa ei vedetä ja sivulla kävellään nätisti. Hienosti neiti oppi loppua kohden ja jos huomasi, että hihna meinaa kiristyä, hiljensi tollo vauhtia ja kulki vierellä nätisti Iriksen ja Rosen kanssa.

Myös luoksetuloa treenattiin ahkerasti ja loppujen lopuksi pystyin pitämään suloista Possua pihalla vapaana ja tulihan se kutsusta luokse. Ihan mieletöntä nähdä näin lyhyessä ajassa muutosta koiran oppimisessa. Harjoiteltiin myös joulukuun missikisoja varten vähän poseeraamaan ja nähtäväksi jää, miten meidän kehässä käy.

Käytiin sosiaalistamassa Jossua pienellä lenkillä ja seuraavana päivänä väsyttämässä Haikkaanlahden retkeilyreitillä. Siinä oli alkuviikosta kolme taljaa lattialla tuon viikonlopun jäliltä.

Tänään sitten piti Jossu Possu kotiuttaa ja kyllä tuntui koti melko tyhjältä, kun yksi vouhotin puuttuikin laumasta. Jossun seuraavaa juoksua siis odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti