8.11.2014

Kaksi vuotta mittarissa!

Nimittäin ihastuttavalla Irikselläni! Mieletöntä miten aika kuuluukaan ja tuo ensiimäinen rakkauskoirani on saavuttanut jo aikuisten iän!


Vuosi sitten tavoitteena oli tokon harrastaminen ohjatuissa treeneissä tai vähintään kotioloissa. Ohjatuissa treeneissä käytiin melko vähäisen ja kotioloissakin tokoiltu ihan toooodella vähän. Intoa ei sen tekemiselle ole juurikaan ollut.

Agility ollaan päästy aloittamaan ja kyllähän se sangen hauskalta tuntuu. Hienosti ja rauhallisesti Irmeli tekee.

Iris kävi paimennustaipumustestissä suorittaen sen hyväksytysti sekä kerran käytiin Imatralla. Ollut aika hiljaista tälläkin rintamalla, vaikka mieli tekisikin harrastaa enempi.

Ja missikisoissa on käyty ja merkittävin saavutus on erkkarista VSP! Mieletön Iris, aivan ihana! En voi liiaksi hehkuttaa.

Seuraavalle vuodelle tavoitteita. Noh, ainakin harrastellaan jotain, mieluiten ohjatusti, mutta jos ihan treeneissäkin käytäisiin. Jonkinlaisia pentuhaaveitakin olisi, mutta niistä sitten joskus lisää. Ja voisihan neidistä sen Suomen Muotovalion koittaa saavuttaa. Luonnetesti onkin seuraavalla viikolla ja jos testiä ei keskeytetä niin sittenhän Iris on sertiä vaille valio.

Ihastuttavan koiran olen saanut ensimmäiseksi koirakseni. Iris on opettanut ihan mielettömän paljon ja joka päivä opitaan ja koetaan kaikkea uutta. Synttäripäivän kunniaksi Iris pääsi mukaan Mustiin ja Mirriin vallitsemaan aivan uuden lelun.

1 kommentti: