8.6.2014

Viikonloppu Kokkolassa

Monta tuntia autossa istumista, ulkona auringon kärvistettävänä ja haukuntaa kuunnellessa. Mutta oli se kyllä sen arvoista! Tuli vietettyä aivan mielettömän ihana viikonloppu Kokkolassa islanninlammaskoirien parissa. Perjantain ajeltiin jo valmiiksi Kokkolaan ja yövyttiin Best Western-hotellissa.


Lauantaina oli islanninlammaskoirien erikoisnäyttely ja paikalla oli yli 80 koiruutta! Näyttelypaikkana oli Kokkola Camping ja oli kyllä näyttelypaikkana sangen onnistunut kun sää oli erityisen hyvä. Ehkä vähän kuuma, mutta mieluummin sitä viettää päivän auringon alla kuin vesisateessa.

Tuomarina oli Susanne Wendell ja tässä hänen mietteensä Rosesta: "Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Selkeä sukupuolileima. Kaunis muotoinen pää. Hyvät tummat silmät. Hyvät korvat. Erittäin hyvä ylälinja ja ryhti. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Oikein kulmautunut edestä ja takaa. Riittävä raajojen luusto. Erinomainen karvanlaatu ja väri. Kaksoiskannukset. Liikkuu hyvin."

JUN ERI3 SA
Ja tässä yllättäjä-Iriksestä: "Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Erittäin hyvin kehittynyt 1,5 vuotias, jolla kaunis pää ja ilme. Oikeanmuotoiset tummat silmät, hyvät korvat. Erinomainen ylälinja ja häntä. Erinomainen runko. Hyvät raajat ja kulmaukset. Lihaksikas. Erittäin hyvä karvapeite ja väritys. Kaksoiskannukset."

NUO ERI1 SA PN1 SERT VSP
Irikseltä ihan mieletön tulos tuolta päivältä! En kyllä olisi ihan heti uskonut.

Näyttelyn jälkeen purettiin leiriä, tilattiin ja syötiin pitsaa, rupateltiin mukavia ja oli siinä ohessa myös muuan tietokilpailukin. Ihana päivä takana. Ei muuta kuin hotellille nukkumaan ja keräämään voimia seuraavaan päivään.


Tänään olikin sitten vuorossa rotumestaruuksia rallytokon ja agilityn osalta. Olin ilmoittanut molemmat likat rallytokon namimölli-luokkaan ja olihan se kyllä hauskaa kun sai revittyä tarpeeksi itsetuntoa lähteä tekemään ihan vierasta juttua. Iriksen kanssa kerran aikaisemmin kokeiltu ja Rosen kanssa ei yhtään. Hauskaa meillä oli ja Iris sai pisteitä 68 ja Rose 72. Ihanat koiruudet. Nyt vain treeniä niin ohjaajakin ehkä osaa seuraavalla kerralla enempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti