15.6.2014

Lomaviikko

Viikon mittainen kesäloma on nyt vietetty. Loman aloitin jo viime perjantaina vapaapäivällä ja kävin kampaajalla. Sitten odottelin miestä saapuvaksi kotiin, pakattiin auto ja suunnattiin Kokkolaan. Siitä viikonlopusta enempi edeltävässä kirjoituksessa.

Maanantaina kävin Jaanan kanssa Pasadan järjestämällä koiravalokuvaus-luennolla ja eipä sieltä paljoa irti saanut. Siellä ne valokuvaajat selitti ihan samoja asioita, mitä miehenikin selittää valokuvauksesta. Minulla on siis hyvä opettaja kotona.

Tiistaina suuntasin Näpille pinoamaan puita ja siellä tulikin muutama päivä vietettyä. Tytöt nautti kun pääsivät maalla kirmailemaan Maxin, Miken ja Jossun kanssa.

Torstaina palattiin likkojen kanssa takaisin kaupunkiin ja loppuviikko menikin muuttoa tehdessä. Tammikuussa aloin silloin tällöin asumaan omakotitalossa ja haaveilinkin, josko tuolloin voitaisiin Arin kanssa asua omassa omakotitalossa ja nyt haave toteutuu! Toki talo ei tule olemaan oma, mutta saadampahan asua edes vuokralla omakotitalossa. Ah ihanuutta!

Loppuun vielä muutamia kuvia viikolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti