5.6.2014

Reenejä ja rentoutumista

Viime viikolla meiltä jäi kaikki reenit likkojen kanssa väliin kehnon sään vuoksi, mutta tällä viikolla on onneksi tullut tehtyä molempien kanssa. Tiistaina käytiin tokoilemassa Rosen kanssa ihan ensimmäistä kertaa! Hienostihan se meni, tehtiin perusasentoa, seuraamista ja liikkeestä maahan. Omatoimisesti ollaan neitosen kanssa treenattu perusasentoa seinää vasten ja paikkamakuuta. Perusasento ei mikään hienoin ollut kun ei ollut sitä seinää vieressä, mutta lopputunnista oli pikkuinen jo hoksannut mitä halutaan! Seuraamiset meni ihan kivasti, ei nyt ihan tokoseuraamista, mutta seuraamista anyway. Liikkeestä maahanmeno, noh.. Harjoiteltiin paikkamakuuta enempi kun ympärillä oli häiriötä. Hienosti meni siis treenit.

Tänään oli sitten vuoro treenailla Iriksen kanssa ja käytiinkin ihan vain näyttelytreeneissä. Hienostihan se meni. Treenailtiin liikuttamista ja kokeilin sada myös neidin seisomaan etutassut ei-niin-levällään. Välillä onnistui ja välillä ei. Treenattiin myös kontaktissa ohittamista muiden koirakoiden välistä. Otettiin Iriksen kanssa ihan tokoseuruuta ja kai se ihan mukavasti meni, ei paljoa kiinnittänyt muihin huomiota. Muiden koirakoiden ohittaessa meitä, treenasin Irmelin kanssa paikkamakuuta, -istumista ja -seisomista. Osaahan se!

Näissä treeneissä meillä on ollut seurana Tico ja ollaankin vietetty mukavasti aikaa treenien jälkeen yhdessä. Tänään olikin haasteena etsiä hyvä koiranuitto-ranta ja eri rantakokeiluiden jälkeen päädyttiin Mikonsaaren luontopolulle ja siellä käytiin koiruudet uittamassa. Tässä tämän päivän otoksia kolmikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti