26.10.2013

Lahti KV

Aamulla oli herätys 5:45 soimassa ja kyyti oli pihalla 6:30. Suuntana oli Lahti KV AEn kanssa.

Paikalle päästyä kasattiin häkit ja kierreltiin ja katseltiin paikkoja ja koiria. Isliksiä oli ilmoitettu huimat kuusi kappaletta ja piakkoin liittouduinkin heidän joukkoon iloiseen. Kehän alkua jännätessä siirtyi AE Touhon kanssa oman kehän laidalle. Meidän kehä oli sen verta jälessä, että AE saapui Touhon kanssa juuri siinä kohin takaisin, kun oli Iriksen vuoro mennä kehään.

Härkäpää Toivo
NUO ERI1
Ulkomuototuomarina oli Leila Kärkäs ja tässä hänen mielipiteensä Iriksestä: "Hyvät mittasuhteet. Vielä hieman kapealinjainen pää. Kovin kookkaat korvat. Hyvä kaula, ylälinja sekä häntä. Tasapainoiset sopivat kulmaukset, riittävä luusto. Kaksoiskanukset takana. Sopiva rintakehä. Edestä vielä kapea ja kääntää etujalkoja ulospäin. Hyvä taka- ja sivuliike. Edestä ajoittain epävakaa ja hieman korkea. Hyvä karva ja iloinen käytös."

Ketunsaran Iris Lunudottir
JUN ERI1 SA PN2 SERT ROP-JUN
Melodia
VAL ERI1 SA PN1 VSP CACIB
Drengur
NUO ERI3
Kári Frá Klettakoti
NUO ERI1 SA PU1 SERT ROP CACIB
Súnnusteíns Íslandsljómi
NUO ERI2 SA PU3 VASERT
Tuulenpuuskan Petur Naskursson
VAL ERI1 SA PU2 VARA-CAC
Hienosta päivästä oli kotiintuomisina kolme lelua ja molemmille koiruuksille luut. Kyllä kelpasi koirien leikkiä uusilla leluilla ja järsiä luita. Ja palkinnoille on joskus ostettava oma hylly.

2 kommenttia:

 1. Onnittelut Iirikselle sertistä ja ROP-junnusta :)
  Hienoja kuvia.
  Hitsi, kun on liian vähän aikaa eikä oo ehtinyt täälläkään tarpeeksi käymään. Sen paljastaa jo sekin, että huomasin teille tulleen pienen pentusen! Onnea uudesta tulokkaastakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Oli kyllä aikas kiva palata kotiin sertin ja ROP-junnun kanssa. :D
   Minkäs teet kun koirat vie kaiken ajan. Itelläkin tulee tänne välillä vähän myöhässä näitä kirjoituksia, mutta tulee kuitenkin heti kun koirilta kerkiän, tai muulta eläintarhalta.. :D

   Poista